2010-08-25 ? 20:56:17

Questions and answers / Why I wanna move to New york

Det var någon som undrade här på bloggen varför jag vill flytta till USA och just New york och inte någon annanstans. Hon menar hur jag vet att jag vill flytta dit när jag inte ens har varit där osv. Och vad det är jag älskar med New york som ex inte Los angeles har.

 

Mitt svar till det är att jag först och främst varför jag vill flytta till USA är för att jag gillar landet. Det som jag gillar med det är delstaterna och hur landskapet ser ut. Men om vi säger så att New york skulle ha legat i Europa, så skulle jag vilja flytta dit lika mycket för det. Så det är inte bara såhär, jag vill bo i USA utan det är jag vill bo i New york.  Sedan till varför jag just vill bo i New york är för att jag älskar hur det ser ut dvs byggnaderna, gatorna med alla yellow cabs, centralpark, lixom allt! Det man tänker på när man tänker på New york city. När det kommer till vart jag vill bo i New york är någon stans på Manhattan men skulle även kunna bo i Brooklyn. Lägenheterna i Brooklyn är ju billigare och jag kommer nog inte vara så rik när jag flyttar dit om jag flyttar dit. Eller jo jag ska flytta dit, men tänk om jag inte gör det? När jag åker dit för första gången kanske jag inte gillar det så mycket som jag gör nu och inte kan tänka mig bo där. Nej, det finns inte. Jag älskar det nu, när jag bara sett massa bilder, filmer osv. Då tycker jag att jag borde älska det mer när jag kommer dit. Så, ja i allafall. När jag flyttar till New york kan jag tänka mig att bo i brookyn. Avgörandet mellan Manhattan och brooklyn skulle faktiskt ha legat på lägenheten. Vilken som jag gillar mest.

 

Jag vet exakt hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Det finns två sorters lägenheter jag gillar, som är svårt att förklara. En stil som jag gillar är, stora fönster, tegelväg inomhus (fast inte för mycket, kanske på en vägg), trappa exakt utanför fönstret så man kan öppna fönstret och sitta där och chilla. Underbart, och otroligt snyggt.  Den andra varianten är lite complicaded för att besktiva men ungefär likadan fast med annan inredning då. Och en sak som jag skulle vilja ha är en utsikt över NYC, snyggaste utsikten eller vad? Speciellt på kvällen. Har faktiskt skrivit en lista till vilka delstater jag vill åka till i USA, okej man vill ju besöka varje delstat men man har ju sina favoritresemål. På listan skriver jag även vad jag vill göra där, New york har mest såklart.

 

"Varför New york och inte en annan delstat som exempel Los Angeles?" Första anledningen är som sakt att jag älskar new york, vad har jag sedan sakt. Och varför jag inte vill flytta till Los angeles är på grund av att jag egentligen inte vet så mycket om det än. Det ända jag vet är lixom, hollywood skylt, standen, tivolit, kändisar, LAX, det stället där det finns dyra affärer osv. Och att man måste ha bil för att kunna ta sig runt, nästan omöjligt annars. Utseendet på L.A gillar jag dock men känns som det är mer som ett semester place. Men vem vet kanske vill flytta dit någon gång, kan ju faktiskt ända mig när jag varit där. Svaret på "Vad det är jag älskar med new york som inte Los angeles har", lättaste svaret på den frågan är att allt, okej nästan allt som jag älskar med New york har inte inte Los angeles. Om jag sammanfattar hela inlägget, så är det ju bara att säga att jag gillar New york mer än något annat ställe. Just look at it...

 

Comments
Nibby

sv: åh tack så mycket!<3

och detsamma fan ! :D

2010-08-25 @ 21:39:41
URL: http://nibby.blogg.se/
Isabel

svar: Mm det var gott! :) Snygg blogg förresten!

2010-08-25 @ 21:46:02
URL: http://everythingwillbealright.blogg.se/
Isabel

Svar: Skorna är faktiskt ifrån Skopunkten. Riktigt billiga kap! :) T-shirten är ifrån Bikbok.

2010-08-25 @ 21:58:07
URL: http://everythingwillbealright.blogg.se/
ac

riktigt snygg blogg ;D

2010-08-25 @ 22:53:51
URL: http://bewei.blogg.se/
maddeluttan

Jag går inte i skola :)

Jag jobbar iställe hehe.

Hänt dag då?=)

2010-08-26 @ 00:31:29
URL: http://maddethynell.blogg.se/
Filippa

rätt att välja New York ! Jag har bara varit där 1 gång men jag skulle jääättegärna vilja flytta dit!

2010-08-26 @ 07:44:23
URL: http://filippakihlman.blogg.se/
Paparazzibecka

Sv: thanks!

Toppen, om du förtsätter att läsa den kan jag lova dig härliga bilder från blogawards.

2010-08-26 @ 10:41:09
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/
Mathilda

jag checkade (:

2010-08-26 @ 12:55:32
URL: http://mathildatyyne.blogg.se/
Lovisa

Fin blogg :D

2010-08-26 @ 18:28:31
URL: http://loviisaslife.blogg.se/
josefine

Rätt svar från gissa kändisen är ute i bloggen nu! Är du en av de fyra som blivit länkade, checka in! :)



Allt bra annars? :D

2010-08-26 @ 19:28:35
URL: http://technicolor.blogg.se/
tove

du kommer älska det lika mycket när du har varit där! jag lovar. brooklyn är så himla mysigt och aa, allt är typ asmegabra i new york!

2010-08-27 @ 19:20:52
URL: http://tovec.blogg.se/
Emma

vilken fin blogg, älskar din design och alla bilder:)!

2010-09-02 @ 16:13:56
URL: http://emmaaplace.blogg.se/

Leave a comment:

Name:
Remember me?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment: