2009-04-30 ? 15:17:05

sommarväder

temperaturen ute är över 24 grader i Göteborg. Så idag blir det Liseberg, slottskogen & actionpark. Är inte säker att vi ska göra alla saker men något blir det i alla fall. Nu ska jag ta en snabb kall dusch för att jag är så varm. Hoppas vädret är så här bra hela tiden under helgen, är ledig imorgon också. Underbart med sol. Puss o hej /M

2009-04-28 ? 22:27:28

Helgen

Under helgen har jag inte hunnit att blogga eller så har jag varit för trött., så jag skriver lite vad jag har gjort.I fredas åkte vi till action park (skate park), där träffade vi Rolle, mikael & Rasmus. Vi åkte hem på kvällen.  På lördagen skulle jag egentligen köpa guldpass men det blev action park istället, vi träffade Rolle, mikael o jonas. I söndags köpte vi guldpass och var i Lisse till 5, sedan åkte vi till Action park och mötte jonazs och åkte sedan in till botanisk trädgården. Det var en rolig helg & det har varit sol hela helgen.

Bilder kommer snart.. /M
2009-04-23 ? 23:52:56

Allum - tjejkväll

Idag åkte jag och Nina in till Allum,  det var "tjejkväll" när alla affärer är öppna mycket längre än vanligt och har mycket rea. Men jag köpte bara en sak. Ett halsband med glaögon, hehe fint. Sedan när vi skulle åka hem frågade vi en tjej vilken buss vi skulle ta och tror ni inte att vi tog fel buss. Joo, bussen åkte ända till Josnered och där fick vi ta en buss in till centralen och sedan ta spårvagnen hem. Och vi hade inte all tid i värden efter som att vi har No prov imorgon och vi hade inte tränat. åhh jobbigt. Men provet är ganska litet, måste börja plugga nu.. /M

Jag köpte detta halsbandet fast i svart. 49:- Bikbok.
2009-04-23 ? 15:57:01

Liseberg


På helgen ska jag köpa guldpass. Det kostar 1295 kronor , det ingår fri entré och åkpass för hela sommaren & vintern. så det är väldigt billigt. Guldpasset kostar lika mycket som att åka till Liseberg tre gånger, så varför inte köpa ett guldpass som man kan åka till Lisse nästan varje dag under sommarn. Haha. Kul ska det bli.

Förra sommaren - Olivia, Nina & jag i spegelhuset.




















                                                                                                                          
2009-04-23 ? 13:50:10

älskar eller hatar

Jag tycker om låtarna nedanför, det är typ hata eller älska. vad tycker du ?


-  Sufjan Stevens, For  the window in Paradise



 -  DJ Tiesto, Hide and seek

/M
2009-04-22 ? 20:03:15

Twilight skådespelarna kanske kommer till Sverige

Jag såg nyss på blogg.se att Twilight skådespelarna kanske kommer till Sverige vid New moon premiären. Hoppas att dom gör det och då måste jag åka dit. Åh tänk Robert Pattinson♥ och Taylor Lautner ♥.  Om du också är gillar twilight och vill se skådespelarna klicka (här) och skriv med dig i namnlistan. Står med på den sidan också. /M

2009-04-22 ? 01:31:32

Sovgott

Hejsan. Det har inte blivit något blogginlägg idag, men imorgon kommer det. Kommer kanske lägga ut dagens outfit imorgon =). Onödigt inlägg hehe, men nu måste jag lägga mig. Klockan är 01.32 och ska upp 07.00 imorgon + så ska jag läsa i Eclipse innan jag ska sova .
 Såå nu måste jag säga godnatt & stänga av datan . Kraam /M

2009-04-20 ? 23:52:22

Allum

När mamma hade slutat jobbat åkte vi in till Allum snabbt. Jag köpte ett par jeansleggins, en kjol och örhängen. När vi kom hem blev det tråkigt så jag och min bror gick ut ock åkte skate board hehe kul.

                                               Sakerna jag köpte;


       jeansleggins 179:- från Gina tricot.


En kjol 49:- Gina tricot


örhängen

Imorgon har vi sovmorgon till 09.40, sköönt. Då tänker ja att jag kan vara öppe en timma längre. Nu kollar jag på grillad ska läsa i Eclipse snart. 

Hugs /M

2009-04-19 ? 18:29:50

Chuck and Vanessa ?

Jag gick in på en hemsida och såg dessa bilder. Och det stog ganska mycket saker som kommer att hända i Gossip girl som du kan läsa här. Bilderna säger lite.

Gossip Girl
Gossip Girl
Gossip Girl
Gossip Girl

Undra när det här kommer att visas på tv, spännande kommer det att bli i allafall.
Detta kommer att komma i avsnitt 20, som kommer på tv om två veckor. Har kollat på avsnittet och det är mycket spännande. Gossip girl börjar om en halv timme, det ska bli roligt har väntat hela veckan typ. Haha. /M

2009-04-19 ? 05:28:43

Robert pattinson ♥

Robert Pattinson är världen snyggaste.  Jag läser Eclips och boken är bara för bra.
Och Ååh vad mycket jag längtar tills New moon kommer på bio den 20 november. Och jag såg på någons blogg att Eclipse kommer att han biopremiär den 30 Juni 2010, haha över ett år kvar men det kommer att bli kul. Hoppas att jag fortförande bloggar då och att jag inte tröttnar.
Men inte som det verkar nu i allafall, haha.
Jag har ändrat designen lite på bloggen, tröttnade på den andra. Fast jag älskar New york fortförande såklart X) .Och eftersom att Robert Pattinson är sååå snygg, så blev ju han med på headern . Nu har jag ju en av  de snyggaste.

Men nu mååsste jag sova och jag mååste komma upp innan 1 imorgon så att jag lägger mig i lämplig tid imorgon kväll. (nu när jag har vänt dygnet. igen). Men jag måste läsa Eclips innan förstårs.
Kraam /M



' <3
2009-04-16 ? 19:12:16

dance like a ballarina

2009-04-14 ? 17:17:23

Home from school

Hellu.

Sovmorgon är skönt, fast dom borde vara lite längre haha. Gick till skolan 09.30. Idag har det varit varmt väder fast att det inte är sol. Vi slutade egentligen tidigt men vi stannade kvar på läxhjälpen där vi skrev ut lite papper till författarporträttet vi ska göra. Jag läser ju djungelboken av rudyard kipling och jag tycker att den är tråkig än sålänge, har ju bara läst några sidor.

Nu ska jag äta glass med varma & kalla jordgubbar, mums.
Kollar också på S.A.T.C =)



/M
2009-04-11 ? 21:09:09

Påsken =)

GLAD PÅSK ALLIHOPA
Hoppas att ni hade en bra påsk, själv hade jag det bra.
På påsken grillade vi mat hos mammas kompis, det var så länge sedan man åt grillat så det var extra gott. Och det var varmt väder också, så ska det vara på påsk. Fick påskägg med massa gott godis.

-  Här är Liam när vi grillar. S Ö T




Här är en bild från när jag var med N & J.


- Haha Jacque & Nina vid busshållsplatsen. XD

  /M

2009-04-10 ? 03:55:04

sleep over. yesterdag and today

Sleepover med N & J

Vi köpte myspys- saker (godis,chips,dricka,citron mm) och kollade på filmen Zozo som handlade om en famlij som skulle fly från krig i Libanon till sverige, den är ganska bra. Hemskt dom som förkorar sin familj så och är ensam kvar. Efter det gick vi ut på en "kvällspromenad" och vi märkte att det var massa maskar på marken, fick lite panik XD När vi kom in kollade vi på en svensk film som var ganska konstig, så jag somnade.

- Vi vaknade vid 2 och segade ända till 6 då vi åkte inte till stan/majorna, 
   vi var inte där sålänge med ett tag. Jac. ska sova här inatt igen, Kul =)

2009-04-08 ? 02:16:28

Män som hatar kvinnor

Jag tyckte att filmen var bra, det känns som jag har sätt den förr om jag tänker efter. När vi åkte till bion visste vi inte vilken film vi skulle kolla på så vi tog bara en. Och vi visste inte att filmen var 2 timmar & 30 min så jag kom hem över 12. Jag hann inte att umgås med Fatima så mycket idag, innan hon åker hem imorgon. Men hon kommer hit snart igen, när Liam ska döpas.

Nu ska jag fixa i ordning mig för sängen och kolla på ett Gossip girl avsnitt. Chuck Bass '<3 
 Godnatt /M
2009-04-07 ? 13:53:10

Photo



Detta är en bild när vi var små.  Manilla var nog 9år, jag 3år och Leo är några månader. Allting var så kul när man var liten, jag ville alltid vara med min syster Manilla och då menar jag alltid. Haha det var roliga tider, fast jag inte kommer ihåg alla =)  /M
                                                                        

2009-04-07 ? 01:00:16

My day

Idag blev det blowling. Jag kom 3:a av fyra spelare. Haha., det var länge sedan jag spelade. Efter bowlingen åkte vi hem till pappa och åt god mat, älskar pappas mat haha. Vi skulle kolla på film men det blev att vi åkte hem istället.

Bilder av dagen




                          - När vi kom hem från Pappa var Liam & Manilla hemma hos oss. 
                                                        Haha så söt. Han biter sig i läppen X)
                                                                                      /M
2009-04-06 ? 15:45:48

Hello sunshine

Solen lyser idag igen, hoppas att den värmer också. Lite senare ska jag, pappa, Fatima & Leo bowla. Haha det var länge sedan jag bowla, typ med Evve & Jacquline förra julen?. Kul ska det bli i allafall.  /M


2009-04-05 ? 22:11:27

Shopping Fika & Film

idag har vi varit i stan. Jag handlade lite saker.


  En sommarjacka 299:- & blommig tunika 149:- från Gina.
 

Tygskor 249:- från dinsko.


Sedan åkte vi till Majorna och hälsade på Fatimas kompis. Vi fikade på ett Cafe, det var mysigt.


Sedan hyrde vi 3 filmer. In the land of woman är Kirsten stewart och Adam brody med i =)
Vi ska kolla på den snart.
/M

2009-04-05 ? 12:19:02

Googmorning.

Godmorgon allihop.

Inatt drömmde jag någon konstig dröm, men det var ingen mardröm. Jag ville drömma mer o mer, men nu kommer jag inte ihåg vad det var om. Aja. Ska äta frukost snart och sedan blir det stan. Måste köpa leggins och tights. /M
2009-04-05 ? 02:32:14

Time for bed?

White chicks är på kanal 3. Jag vet inte om jag orkar att kolla klart på hela filmen, jag ska nog sova snart. Det är så skönt att det är lov nästa vecka, annars hade det varit söndag och sedan skolan. 

Det är faktiskt sommar snart. Nu är det lov i en vecka sedan går vi i skolan 2 veckor, sedan 2 veckors proa sedan är det bara några veckor kvar tills sommarlov. Ä L S K A R sommaren =)


Måste lägga in en bild på Robert Pattinson. såå Snyygg



P ö s s P ö s s /M

2009-04-04 ? 18:47:18

Strawberry White

Idag har det varit fint väder, behövde ingen jacka. Längtar så mycket till sommaren. Vid 3 tiden gick vi till torget och köpte glass. Strawberry white är så god o påminner om förra sommaren =) Ikväll blir det film o mys.
Men snart blir tacos , mums.



                                                                                
                                                                                      /M

2009-04-03 ? 23:52:36

Ed westwick

Ed Westwick - Chuck Bass on Gossip Girl
2009-04-02 ? 13:41:10

Solen

Igår var det riktigt bra väder. Solen sken hela dagen och en stund var det 16 grader ute. Hoppas att det blir så fint väder i helgen också. Idag är det lite svalare men det är ändå sol ute. Imorgon är det sista skoldagen innan påsklov och min syster Fatima ska komma hit från Stockholm, det ska bli kul :)

Ska börja plugg på So & Eng prov som är tills imorgon snart. Men innan ska jag nog städa mitt rum lite. Och jag fixade en nny header & bakgrund idag. Hehe /M