2009-05-24 ? 02:10:59

♥Happy birthday♥

Grattis på födelsedagen Manilla ♥

I fredags fyllde min syster år. Så hon var här med Liam och åt mammas goda jordgubbstårta. Jag hade inte hunnit köpa en present, jätte dåligt jag vet. Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa så om ni har bra förslag blir jag glad.

Hoppas att du fick en bra födelsedag, Älskar dig "Dadda"  ♥
/M

2009-05-18 ? 16:08:05

Gina tricot


I fredags köpte jag en skolavslutnings klänning på Gina tricot. Det är det första klänningen på bilden fast den är hel vit. Jag tror att jag ska köpa den på bilden också, den är så sommrig. Den svart klänningen och väskan ska jag köpa när jag får pengar. fint fint.

Skönt att vi är lediga på torsdag och fredag. Då ska jag och några kompisar åka till en ö vid saltholmen och sola o ha det skönt. Om det är fint väder. NU ska jag kolla på top model, /M puss ♥
2009-05-17 ? 22:15:17

The winner


- Alexander ryback , haha så söt & charmig.
Kolla  på den första bilden som kommer på han, sötnows.
2009-05-16 ? 15:57:11

Euro Vision song contestMissa inte Euro Vision song contest ikväll. Jag har ingen aning om vilka låtar som kommer att vara med så jag vet inte om Melana har en chans att vinna, men jag hoppas ju på att hon tar hem vinsten.
Senare mot kvällen ska jag hem till Evvo med tjejerna.

(nu ska jag leta efter min kamera som är borta, bloggen blir ju lite tråkig utan bilder) puss o kram /M
2009-05-14 ? 22:20:26

För ett år & fem dagar sedan..

...åkte jag till Mallorca med min snäällla syster, Såå kul var det. Undra vad vi gjorde detta datumet och denna tid, kul hade vi i allafall. Och tiden har gått så fort sedan dess, Hoppas att det blir en utomlands resa i sommar.

Lite Mallorca bilder. ( har inte många på brors data)
Saaaaknaa <3


Och I tisdags gick min data sönder också, men jag ska få en ny snart eftersom att den är försäkrad som tur är. Och jag hade skrivit min författar sak och nu måste jag skriva om allt, irriterande. Imorgon blir det två timmar syslöjd kul, haha.
Nu ska jag kolla lite på tv. Åhh vill läsa Breaking down, evve jag väntar XD haha. Nä men jag tror att jag ska köpa den istället, får se hur jag gör. puss o kram / M
2009-05-07 ? 12:38:18

På lördag

På lördag blir det roligt, min systers son Liam ska döpas och Fatima kommer hit. Det var ungefär en månad sedan vi sågs sist. Synd att det är samma dag som en invigning på Action park bara.

Idag gick jag till skolan 10.30 och gjorde ett prov som jag inte hade gjort och var bara där i en timma. Haha skönt, för igentligen skulle jag ju praktisera ända till 15.00 och det blir ju lite ornördig att åka dit nu när det bara är några timmar kvar. Så nu ska jag äta något för jag hann inte förut och kolla på Gossip girl. Man blir så glad när man ser CHUCK BASS  ♥


 

2009-05-03 ? 00:12:35

Igår var jag ..

.. på Liseberg med tjejerna, jonas & hans kusin Karim som är as lik Nate i One three hill.Haha.  Det var ganska långa köer men vi gick ändå hem när det stängde. Sedan gick vi till Action park som ligger nära Lisse och var typ bara där i några min, träffade Rolle snabbt, sedan följde jag och Ev me Olivia & Nina till hållplatsen. När dom hade åkt hem skulle vi kanske dra till Marieblabla någonting o vara med Rolle & rasmus men vi drog hem istället för att det var så kallt och det var ganska sent för att åka dit. 

Nuu blir det Gossip girl, måste se min Chuck Bass ♥

Och jag har inte laggt in några bilder för att jag kan inte hitta min kamera, måste hitta den imorgon.


Pussar & kramar /M
2009-05-01 ? 12:38:04

sunlight

Om en timme ska jag möta Evve & Nina vid spårvagnen. Vi ska till liseberg med Jonas och några av hans kompisar. Så nu ska jag är en macka för jg har ine ätit frukost än och seda ta en dusch är så varm. solen lyser på den klar blåa himlen också. Åh vad skönt.

Jag skriver om igår dagen senare, puss/M