2010-07-31 ? 19:32:05

EYEDRUG

Vissa tycker att dom är lika, vad tycker du? Själv tycker jag inte att dom är lika, men det kanske beror på att jag kollar på dom hela tiden. Alltså i filmer och serier, och då borde jag ju tycka att dom är lika om dom skulle vara det eller? Men nej tycker faktiskt inte det,  men ni som inte brukar gör det kanske tycker dom är lika? SNYGGA är dom i allafall, Ian :love: !!

2010-07-30 ? 17:18:08

i wanna move to "ju es ej" so fucking bad

 

Fan va bra dom är. Jag diggar dom, haha va länge sedan jag änvände det ordet. Men dom verkar vara sånna sköna personer. Travie Mccoy (han till höger) släppte ju en skiva i år, och ju mer jag lyssnar desto mer och mer kommer jag älska hans musik. Sköna låtar, sånt som man nästan alltid kan lyssna på.  thumbs up (Y) !

 

Rubriken är en blandning och av låten och drömmen jag drömde idag, drömde att hela familjen skulle flytta till New york. Drömen kändes så jävla sann så jag bara wut wut? Men sedan skulle vi ge oss av till flygplatsen och då måste jag ju såklart vakna. Man blir besviken när man vaknar när man drömmer något man vill drömma, en av de värsta saker jag vet är när man ligger och drömmer så blir man väckt. It's not ok! Just det designen är klart nu, men jag vet inte vilka bilder i headern jag ska ha. Just nu har jag en på mig och bakom den en på Somerhalder (håll musen över bilden på mig). Men jag kommer byta lite då och då tror jag.

 

2010-07-30 ? 00:08:54

Sex and the city and Ben and Jerry's

Just nu... Sex and the city och Ben and Jerry's. SATC slutar nog snart och då blir det nog The butterfly effect 1, såg den tredje eller fjärde filmen för någon dag sedan med Fatima och Manilla. Men frågan är om jag vågar kolla på den själv? Det kommer så sånna chock moments då och då, men om jag har tänt i rummet blir jag inte lika rädd. Är det bara jag som tycker att Känslan av att bli rädd samtidigt som man får en chock är så jävla skön ? Men bara om man blir rädd för sekundern, inte om man tänker på det efter filmen och sitter inbillar sig själv att man hör saker osv. BYE

2010-07-29 ? 21:57:28

THE PRETTY RECKLESS / MY NEW FAVORITE BAND

 

Tycker dom är så bra, snart släpps deras första skiva och då kommer låtarna läggas till på spotify direkt. Har lyssnat på dom flesta låtarna redan och dom är good ones. Har lyssnat på dom kanske lite längre än ett år nu och deras låtar blir bara bättre och bättre. Jag vet inte om det är många som lyssnar på dom här eftersom dom inte är så jätte stora i USA än men dom blir ju större och större där så deras musik kanske kommer att börja spelas i Sverige också eller fler kommer att lyssna på dom i allafall för dom är ju asbra.

 

Inception är ytterligare en film jag vill se, alla som har sett den verkar tycka att den är jättebra och att det är en film som är mycket bättre på bio. Så det kanske blir bio någon gång snart, någon som vill se den? And tomorrow ska jag passa gullungen Liam ett tag sedan ska jag träffa Nina och kanske Evo och kicki och bara hänga typ. Har inte träffat Nina och Kicki på läänge så det ska bli kul. Olivia måste också vara med! Haha blir typ som en liten reunion sedan sommarlovet.

2010-07-29 ? 19:42:20

Liam ♥

2010-07-28 ? 18:43:34

NEW DESIGN

Nu ser jag att den nya designen har kommit upp, fixade den förut men den dök aldrig upp. Jag gillar den, men jag är inte riktigt klar med den än. Äntligen kan jag lägga upp stora bilder på bloggen. Tycker det är så mycket snyggare, förut kunde jag bara lägga upp 600px bilder, men nu finns det mer space. Haha hittade en bild där Nina har skrivit en sak på min arm, fattighetsgrad. Och det var typ en spritpenna så det gick inte bort när man försökte skrubba bort det, så det stog så på min arm i ett par dagar. Menmen, nu ser jag att klockan är tio över 6, herre min gud. Men jag ska sova max till 12 imorgon/idag så jag vänder tillbaka dygnet. Imorse kunde jag inte för jag var så himla trött, synd för att we - och fatima skulle till slottskogen och chillidilla då det var hennes sista dag här med oss. Ångrar mig att jag inte ryckte mig själv i kragen och gick upp.

 

Och innan jag ska börja blunda och försöka sova måste jag besätta om ett yttligare problem som jag har. Varje kväll innan jag ska sova måste jag kolla på film eller någon serie. Kanske ingen chock eftersom att jag kollar på film och serier asmycket men jag är seriös, det har blivit en rutin för mig. Så då vet jag att jag måste börja lägga mig vid kanske 11 tiden så jag kan kolla på film i en timme till klockan slår 12 och då måste jag stänga av datan och sova, detta ska jag göra när skolan börjar inte nu på sommarlovet. Good night

 

2010-07-23 ? 15:52:22

PICTURES/STOCKHOLM

2010-07-17 ? 01:09:04

STOCKHOLM ON MONDAY

På måndag drar jag till min syster i Stockholm, kommer bli awesome. Höhö. Sedan när jag kommer hem måste vi alla tjejer göra alla saker som vi sakt för då är ju everybody home, finally!!

 

 

2010-07-16 ? 00:01:16

SOMEBODY MIXED MY MEDICIN

The pretty reckless, älskar deras musik!! ♥

Älskar låten!

2010-07-14 ? 17:29:40

WHERE DO YOU WANNA LIVE?

London, New york, Paris? Somewhere else?
2010-07-14 ? 11:41:42

11.41

Godmorgon, sitter här och käkar o'boy pulver. Har ingenting att göra, tråk. Vill att Evo, Nina, Olivia ska komma hem så vi kan hitta på massa saker. Höhö, Olivia och Nina kommer hem i slutet av månaden och då måste vi göra massa saker, för det är ju den sista riktiga sommaren tillsammans sedan kommer inte somrarna vara likadana. Men vi ska hålla kontakten i allafall :D, och vi bor ju inte långt ifrån varandra heller. När man har varit kompis med någon i över 10 år så tror jag inte att vänskapen försvinner pga att man byter skola.

 

Såg Darin igår på tv, darintiderna var så bra. "Daringänget" som dom kallade oss i skolan jag, evve, gålnaz och nina. Det var ju några år sedan nu, tänk va små vi var, herregud. Alla konserter vi var på, vi älskade verkligen Darin. Han var så jävla söt, han är forförande söt men har var så liten då om man jämför med nu. "Move" är en av låtarna som påminner om konserterna mest, ibörjan när han kom upp på scenen med allt lysande ljus. Tycker att han borde ha en konsert där han sjunger alla hans gamla låtar, jag hade lätt gått.

Fan vad jag älskar hans gamla låtar, sitter och lyssnar på dom nu. Alla minnen, får massa flashbacks. Dom betyder!

 

2010-07-13 ? 14:25:07

MUSIC/NEW/OLD

tänkte lägga upp lite musik, både gamla och nya låter. Dom gamla låtarna är sånna som jag inte tröttnar på för att dom har en mening eller bara är asbra, dom nya är också sköna.Jag vill hitta nya låtar som jag gillar, det är så störande eftersom att jag vet att det finns asmånga låtar som jag skulle älska som jag inte vet om. Men man hittar ju alltid ny musik ändå, ännu lättare nu när man har sporitfy.

 

Sia - Breath me

Onerepublic - say all i need

Flo Rida - Club cant handle me

Hotpipes - The future is there we belong

 

Dom här tre låtarna kommer jag alltid att lyssna på, det går inte att inte älska att lyssna på dom. Har lagt inte dom tidigare så det blir favorit i repris. The big pink, Onerepublic och The faint. Tänk så kunde man skapa sin egna konstert med alla band och artister som man gillar :D

 

The big pink - Velvet

Onerepublic - Secrets

The faint - Mirror error

2010-07-12 ? 15:50:06

IT'S TO HOT IN HERE !!

Det är för varmt, ute ska det vara varmt men inte här hemma i lägenheten. Vet inte vart jag ska gå för det är så varmt överallt, ingen är hemma nu heller. Men alla kommer hem i slutet av månaden, evo åkte idag och kommer hem på torsdag tror jag det var.
Det hände en obehaglig sak igår, det var så jävla läskigt. Jag sov och drömde en sak, sedan vaknade jag men jag kan inte röra mig kropp. Detta har hänt ganska många gånger, och jag fattar inte varför det händer. Det är som att min kropp är "död" och att min själ har kommit tillbaka från sömnen och att kroppen inte är klar för att vakna alltså röra på sig. Det är så himla läskigt för jag ligger och väntar tills jag kan röra på mig och det kanske tar typ 30 sekunder, och jag vågar inte öppna mina ögon. Det känns presic som att jag skulle vara förlamad, kanske är ett tecken på att jag kommer bli det? Samma sak med min fot i lördags, och att det kändes som jag satt i rullstol hos tandläkaren. Nä, nu ska jag inte tänka på det mer i allafall. Ska sätta mig i solen och måla mina naglar.

Färgerna ser somriga ut tillsammans. Får beslutångest vet inte vilken färg jag ska ta, funderar på att ta vitt och en annan färg. herregud, vad varmt det är. Alla lägenheter bode får AC, så att man inte dör på sommaren.
2010-07-10 ? 20:00:12

myday/timeaftertime

hejhej. Kollade precis klart på remember me som jag och evve började kolla på förut. Vi möttes vid tre och köpte klass och satt i solen, sedan tog vi ut min ordinatör och kollade på resor till danmark och det visar sig att man inte behöver vara 18 för att åka dit med båt, man måste bara ha ett intyg av föräldrarna om vi fattade det rätt. Tycker faktiskt att man kan åka till danmark med båt när man är 16, man får ju åka med tåg. Så vad är skillnaden mellan tåg och båt? Joo att man har kul på båten och inte sitter i timmar och tråkar. Hoppas att det blir att vi åker dit i allafall, kuligheter. Och just det min fot dampade förut, vi hade suttit ner ett tag sedan skulle jag gå upp för att öppna dörren för några och jag vikkade foten typ 4 gånger på några meter. Jag kunde inte kontrollera min fot, trodde jag skulle bli förlamade eller något men nu mår min fot bra. Höhö. ◊ QUIETDRIVE - Time after time (minnen , vet inte exakt vilka men jag ser mina vänner, sommar, skratt : underbara tider ♥) Måste lägg upp en blid annars blir inlägget så tomt, så det blir en gammal bild på snyggaste Somerhalder.

 

2010-07-10 ? 03:14:00

Digimon

Ni kommer ihåg digimon va? Haha, brukade kolla på det men min lillebror när jag var mindre. Gillade det faktiskt lite, nu när jag lyssnar på dessa två låtar som kommer från digimon kommer det upp massa minnen i huvudet. Det var goda tider, har tråkigt nu så jag sak nog ta och kolla på ett avsnitt på internet. Haha. Kommer också ihåg när jag och min syster kollade på piff och puff och ett annat program på morgonen innan vi skulle till skolan, med det var väldigt länge sedan gick nog i förskolan kanske. Känner verkligen känslan när jag satt och kollade på ett speciellt avsnitt från digimon i min brors rum, åh ibland vill jag bara tillbaka till när man var liten. Bara för en stund och sedan komma tillbaka.

Digimon opening

 

herregud, nenu måste jag kolla. Och det måste vara på svenska annars blir det inte den "digimon känslan", haha va mobbad jag är. PÖSS One week blir dagens låt.

2010-07-09 ? 13:33:39

"HE HE"

Godmorning upper east siders it's Gossip girl marie här, jag är fattig jag vet. Just nu är jag på ett humör som gör att jag skrattar åt allting, och då menar jag typ åt allt. Kul att skratta men inte i seriösa ögonblick som jag gjorde hos tandläkaren för någon dag sedan. Jag klarar inte av "serösa" stunder, det finns alltid någonting att skratta åt. Och det värsta var ju att hon skulle kolla på mina tänder då börja jag skratta ännu mer. När man inte ska skratta kommer det u små flashbacks i huvudet på mig och det blir så himla kul. Jag tänker Marie sluta skratta, men då börjar jag skratta ännu mer. Problem har jag, haha måste få hjälp så att jag kan lära mig att kontrolera mig själv så att jag inte skrattar hela tiden. Nenu ska jag duscha sedan vet jag inte vad som händer, vill göra något. Evo? Jäclin?

 

2010-07-09 ? 01:57:46

MUSIC/LYRICS/SHINYTOYGUNS

Love... feel love! Every question every answer too, ever constant ever changing you, It's all memory in the sun, or it's all in the darkness, Maybe it's all around to see If we try, and maybe it's been inside of me all this time, Love love love Love love love, Love love love, Love love love Love love love, Love love love, oooh,  crazy with it Crazier without, never certain never full of doubt, now you feel it now you don't, do you know what you're feeling, where did it come from and where does it go, if it were right in front of me Would i know, Love love love Love love love! Love love love! Love love love Love love love! Love love love!

 

2010-07-08 ? 01:22:48

nails/music

Höhö, mina naglar. Hade tråkigt förut och jag tänkte varför inte, blev väldigt slarvigt så jag kommer antagligen ta bort det snart och måla dom i vitt. Förut idag åkte jag in till Allum, köpte leggins och lite smink. Skulle egentligen vara med Lana idag men klockan tickade och jag somnade på mitt golv vid åtta tiden. Haha, låg och kollade på film på golvet, vet inte varför när jag har en skön säng i rummet. Vaknade vid elva, men evve vi gör någonting imorgon istället. Har bara lust att vara ute i solen och typ käka glass och jordgubbar och ta en massa fina foton.
Haha jacque är så jävla rolig :D, när jag var med henne för några dar sedan filmade jag henne, asrolig "HEHE". Jacque, snälla jag får lägga upp den? Haha, kan kolla på den om och om igen.
Now.. some music ♥

bob - air planes

Julian Casablancas - Out of the blue

2pac - Ghetto Gospel

Shakira - Waka waka

 

Nu börjar jag faktiskt bli trött, ska ta och läsa The vampire diaries så att mina ögon blir ännu tröttare. Har knappt läst något känns det som och jag blandar ihop böcker med fanfictions, älskar faktiskt att läsa om sånt jag tycker om. Dvs Gossip girl och The vampire diaries, Damon Salvatore :love: döör.. hejdå

2010-07-07 ? 00:10:50

usa/eclipse/bag/converse

USA;s flagga är så snygg, funderar på att köpa converse med flaggan på istället för färgade? Har inte ens köpt äkta converse än, skulle göra det för jättelänge sedan med det har aldrig blivit av. Men om jag inte köper det denna månaden blir det i allafall nästa månad. Jo har nog bestämmt mig att det blir sånna. Just nu kollarjag på two and a half men, sedan blir det eclipse. Hittade en länk på en blogg så nu kan jag kolla på det 24/7 och se Taylor Lautner :D, efter eclipse ska jag sova. Imorgon vill jag åka in till stan och köpa lite grejer. PÖSS

2010-07-06 ? 17:04:31

dollar

Nu är pengarna växlade till dollar så nu är allt fixat inför resan, jag åker imorgonbitti till älskade new york. Jag kommer att vara där tills slutet av månaden. Kommer bli så himla kul, kommer att ta massa foton, tar med mig datan så jag kommer att updatera därifrån.

:P:D:P:D:P:D:P:D:P:D:P:D:P:D:P:D

önskar att det var sant bara

2010-07-05 ? 15:39:03

New york, New york

Ibland när jag har tråkigt sitter jag faktiskt och kolla på lägenheter i new york och drömmer lite. Tycker att det finns så fina lägenheter där men vissa är så jävla dyra. Men det finns fina lägenheter som kostar runt 6000 kroner i månaden också. Vill bara bli stor och flytta dit, tycker allt verkar vara så underbart där. Jag har ju inte varit där än och jag tror jag kommer att älska det ännu mer när jag väl är där. Att promenera i centralpark, stå vid time squere,  åka upp i Empire state building, gå på brooklyn bridge, gå till frihetsgudinnan, Chaina town, 5th avenue, Madison avenue, Subway, Bryant park, Broadway, Grand central, love it. Jag tror jag ska göra en to do lista på alla saker som jag vill göra i New york och dom sakerna ska jag göra när jag åker dit, listan kommer att bli väldigt lång och jag måste vara rik i sånna fall men vi säger att jag kommer att vara det. :P

LOVE IT !!!

 

2010-07-04 ? 02:45:53

Eclipse

Eclipse, min favoritfilm av twilight filmerna. Alltså Taylor Lautner :love: , jag dör nästan. Han är så jävla MHH, kan inte förklara med ord. Number two on my "list" nu, haha. Robert Pattinson var också fin i filmen men tycker han börjar se äldre ut i varje film, det hade varit perfekt om han såg ut som han gjorde i twilight. När Breaking Dawn kommer på bio vill ja se smygpremiären som jag gjorde när New moon hade premiär, men tänk hur länge man måste sitta där i biosallongen. Herregud, det blir typ 8 timmar? Det kommer ju att vara pauser men ändå, åtta timmar är en lång tid. Men jo vill ändå gå :D

 

Efter bion hängde vi lite, sedan åkte Jac och Michaela hem medans jag och evve vandrade ända till kunskapsgymnasiet, det gymnasium jag ska börja på.  Och just nu sitter jag i mitt vardagsrum igen och kolla på en film på 6an. Jag brukar oftast tycka det är obehagligt att vara hemma själv på kvällarna men tycker inte det lika mycket faktiskt. Om inte katten hade varit här hade det varit mer obehagligt, så tur att jag har henne och ett tips är att kolla på en komedifilm eller iallafall att tven är på. Posetivt ljud, höhö. :P

 

 

2010-07-03 ? 00:10:00

The Grudge

hejsan. Nu ska jag och jacquline kolla på the grudge på kanal fem. Jag har sett den innan men det var väldigt länge sedan så jag kommer inte ihåg mycket av den. Kommer säkert att ångra mig sedan när vi ska sova för jag inbillar mig massa saker men älskar att kolla på skräck filmer så varför inte. Jag tycker att det är så skönt att bli skrämd, och då menar jag när man inte förväntar sig att en sak ska komma upp i rutan med högt läskigt ljud. Älskar det. Haha kommer ihåg när jag och tjejerna kollade på en skräckfilm för kanske två år sedan. Det var så himla kul för alla var tysta och sedan ville jag skrämma dom så jag skrek så dom trodde att det var någonting på filmen så dom b börja skrika själva. Och det som gjorde det ännu roligare var att dom satt på min säng medans jag satt på min datastol och kollade på dom, så kul att se deras miner. Imorgon blir det Eclipse, längtar. Taylor Lautner ♥ :D:D:D:D:D:D

(Zac Harry - Spring NaNa) - så skön att lyssna på

2010-07-01 ? 01:38:24

"Come back when u can - Barcelona"

Helloo, vet inte hur jag ska börja skriva ett inlägg så det blir alltid "Helloo". Just nu sitter jag i vardagsrummet, är hemma helt själv eftersom att familjen har åkt till vrångö och ska vara där tills på söndag. Orkade inte följa med eftersom att vi var på Öland nyss och lust att vara hemma eftersom att det inte finns så mycket att göra där. Imorgon kommer i allafall jäclin och håller mig sällskap, och på fredag tror jag att det blir Eclipse och sedan på lördag tälta tills lördag. Kuligheter!! :D Dagens låt blir denna , asbra!

Nu blir det lite movietalk som vanligt, är det någon mer som vill se filmen Twelve? Det vill jag! Chace Crawford är med i den och han är ju så snygg men ingen slår Ian Somerhalder :love: Här är iallafall trailern till er som inte har sett den, visst är han snygg?