2010-05-31 ? 20:12:33

NEW

Hello Hello

Idag har det varit den skönaste måndagen på länge, det beror på att jag slutade vid elva idag. Det borde vi göra varje måndag känner jag, men nu är det ju bara en måndag kvar med klassen och det är den dagen vi åker till stockholm, det ska bli så himla kul. Vi ska vara vid tågstationen vid fem någonting och eftersom att det tar ett tag att åka in till stan plus att jag måste vakna ca en timme innan jag går utanför dörren tycker jag att det är onördigt att sova två tre timmar. Ska sova ut på lördagen så jag inte kommer att vara trött på måndagen och tisdagen.

 

Efter skolan åkte jag till Allum och handlade lite. Nagellack från HM (älsar färgerna), fake converse, leggins, örhängen och en döskallering som är assnygg. I veckan ska jag köpa äkta converse, kollade idag men det fanns inte i min storlek och den färg jag vill ha. Vet inte exakt vilken färg jag vill ha, men en sommarfärg i allafall, kanske gula eller något. Kvälles jobb blir att hacka gurka och tomat till klassen imorgon, vi ska till slottskogen och ha picknick. Vi är tjugo personer om man räknar med lärarna, kommer ta lång tid att hacka allt. Är inte helt säker att vi ska dit eftersom att många killar skulle vara borta men eftersom att jag läste att vi skulle det på evo's blogg är det vell så hoppas jag. Och imorgon får jag inte glömma att ta med hennes bok ;P

 

Haha dom här två låtarna är till jacque från mig... i know you love them haha

2010-05-31 ? 08:17:57

Monday

Hellu

Vaknade för ett tag sedan, ska duscha snabbt för jag ska vara i skoaln vid 9. Till frukost blir det jordgubbar, kan inte äta något annat för jag mår lite illa. Efter skolan kanske det blir Allum eller något, måste hitta avslutningsskor och avslutningsklänning. Lägger upp en låt innan jag går och duschar, Revors of shade

2010-05-30 ? 21:39:22

Strawberry and Chocolate

Morsdag idag, lite firande med tårta och jordgubbar med choklad. Jordgubbar och smält choklad är så himla gott, det kommer att ätas mycket i sommar. Det borde finnas att köpas i affären färdigt, men det blir godare om man gör själv. Jag somnade vid 2 tiden igår kanske och vaknade vid 4 av att jag var kissenödig, varför ska man alltid vakna när man dömmer om något som man vill dömma om? Denna gången var det om the vampire diaries, det var som att man kollar på ett avsnitt som man aldrig har sett. Så jag var lite irriterad när jag vaknade, och satte på the vampire diaries och kollade tills nio eller tio någon gång. Älskar programmet!

Imorgon skulle vi egentligen vara lediga från skolan men dom som har någonting kvar att göra i skolan måste gå dit, men som tur slutar jag vid 10 eller 11 någon gång. Men det skulle vara så skönt att få sova ut en dag till, speciellt eftersom att jag ska kolla på Mtv Movie awards klockan tre inatt på mtv. Dagens låtar måste läggas in och det blir dessa..

 

Bloc party - Signs

The cold war kids - Mexican dogs

2010-05-29 ? 23:01:24

eurovision songcontest

Hellu

Idag vid tre tiden åkte jag och Nina in till stan för att köpa presenter till Gålnas som fyller år imorgon GRATTIS polarn. Skulle egentligen på middag och fira henne idag men jag fick as ont i huvudet ett tag innan så det blev att jag stannade hemma. Jätte tråkigt, men jag hade verkligen ont i huvudet och jag skulle ha varit helt tråkig hela kvällen. Hoppas hon gillar presenterna i allafall. Nu har jag inte lika ont i huvudet längre, men jag känner att den kommer att bli värre om jag gör ((hastiga rörelser)) så jag ska försöka hålla huvvet så stilla som möjligt.

Ligger och kollar på Eurovision songkontest nu, det är mycket snack om att Tyskland kommer att vinna. Samma sak som det var om Norge förra året, men vi får la se om en timme ungefär. Själv tyckte jag om Frankrikes låt, en stil av alla musikstilar jag gillar. Skön att lyssna på. Och det suger att Sverige inte är med, Dalem al fakir skulle ha vunnit.  Aja lyssna på frankrikes låt i allafall, visst är den skön?

 

2010-05-27 ? 19:08:15

LISEBERG 2011

Såg på Lisebergs hemsida att dom kommer att göra om Lisebergs tornet till en ny attraktion som heter Atmosfear nästa år. Attraktionen liknar höjdskräcken bara att denna är mycket högre. Åh vad kul det kommer att bli att åka den, älskar "läskiga" saker. Men tycker att den borde ha haft premiär i år istället. Kolla på videon, kommer ni våga åka?

EXITED!!!

2010-05-27 ? 07:32:22

Goder morgon

sitter och pluggar, gjorde typ inte det igår eftersom att jag var så trött. Och flippar på att jag inte hittar mina bild papper där det står vad jagska kunna till provet, har inte ens alla delar kom jag på men jag orkar inte bry mig om det just nu utan ska fråga evo eller någon om dom kan ta med pappren till skolan så jag kan plugga på rasterna. SO provet kommer inte gå så bra tror jag men jag ska försöka få in mer saker i huvvet, glömer typ bort direkt. Oh kom just på att vi börjar nio idag, 40 minuter gör väldigt mycket. Så jag börjar alltså hemkunskap om 1h 30min. Just det jag ska till stockholm i juli till Fatima, kommer bli mycket skoj och allt är redan bokat så denna sommaren blir det. Nu måste jag plugga, får panik när jag kollar på alla papper. Dagens låt blir denna, asbra;

Does it offend you, yeah? - Whit a heavy heart

2010-05-26 ? 17:22:25

26 maj 2010

Hello Hello

Musik spelas i högtalarna, favoriterna spelas om och om igen. Dagen ser likadan ut som igår fast idag ska jag inte lägga mig tills det är kväll. Det blev inte att jag somnade igårkväll, jag kunde verkligen inte somna så jag låg i sängen och lyssnade på musik i tre fyra timmar. Skönt att bara ligga och tänka på saker och njuta av musiken.  Dagens tråk blir att plugga so och bild, och imorgon blir det matte och teknik. På måndag har jag no sedan är allt plugg över, så himla skönt. Och den 7-8 ska klassen till stockholm och övernatta en dag, sedan den 10 juni blir det sommarlov. Jag har väntat på den dagen jävligt länge nu och äntligen så är det bara 15 dagar kvar. UNDERBART. Jag måste hitta en skolavslutningsklänning snart, ska kolla på några hemsidor sedan efter jag har pluggat. Men det kommer såklart blir att jag klickar mig in på sidor direkt efter jag har publicerat detta inlägg. XO

 

2010-05-26 ? 02:31:19

MIRRORERROR

Hello. Det var jätteskönt att sova förut, men det blev inte att jag sov till sju utan jag sov ända tills 11. Mycket skönt, blev lite sex and the city på tv och det var länge sedan jag såg det så jag var tvungen att kolla på det. Efteråt började jag att plugga och är klar måste bara titta lite mer på matten sedan ska jag sova. Men innan det måste jag lägga ut en låt, har laggt upp den tidigare tror jag men nu är den såå mycket bättre. Njuter så jävla mycket när jag lyssnar på den för den e så bra.

The faint - Mirror error ♥

2010-05-25 ? 16:05:34

tuesday

Kom hem från skolan för ett bra tag sedan, har kollart på Tyra Banks på tv. Imorgon har vi matteprov och även ett No prov som jag har missat. Så ikväll blir det plugg för det mesta, orkar inte matte. Hatar när jag inte exakt vet vad man ska plugga på för det brukar bli att man pluggar på fel saker. Men i allafall, jag funderar på att sova tills sju eller något för att jag dygnade inatt. Höhö ångrade att jag gjorde det men det var ej planerat, om klockan har passerat över tre på natten tycker jag inte att det är någon ide att sova. Och om jag skulle somna vid tre fyra tiden skulle jag inte kunna vakna vid 7 utan vid typ tio elva tiden. Men om jag lägger mig nu så vet jag att jag kommer att ångra mig senare och tänka, fan att jag inte började plugga när jag kom hem. Det är alltid så. Men nä nu ska jag baneme ta mitt no häfta och lägga mig i sängen tills jag inte orkar hålla mina ögon öppna.

Sovgott

 

2010-05-22 ? 06:22:25

Center stage turn it up

.. ska jag kolla på nu. Det är en dansfilm så det ska bli kul, det ser alltid så coolt ut när dom dansar. Stomp the yard 2 kommer ju på bio i år, kommer bli extra kul att se den eftersom att Tyler från taking the stage kommer att vara med. Men man kommer ju missa Columbus såklart, haha. Men nu är det Chace och Bass som gäller.

 

Måste berätta en sjuk sak, nästan varje gång jag ser Robert Pattinson ser jag en fuktig rumpa framför mig. Seriöst varför gör jag det?? helt sjukt för jag tyckte att han var as snygg, speciellt i allafall i twilight. Det tycker jag fortförande men i verkligheten är han egentligen inte så jätte snygg. Men som sakt han ser forförande bra ut. Lixom hallå? en rumpa och Robert Pattinson men ba hallå vad tänker du med? Haha.

 

Ed westwick.. OLALA eller ska man säga Chuck bass?.. nej båda!! Chuck.. Omg, när han pratar flippar jag för hans röst är så jävla grr-ig, haha asså det går inte och förklara. Och hans blickar, hans kläder, sättet han går. Om du inte förstår vad jag menar kolla på ett GG klipp på youtube, då KOMMER du att förstå what im talking about. Ed.. british accent.. kolla på videon längst ner. LOVE  IT!!

 

Chace crawford.. omg hans ögon är asfina, as snygg speciellt när han har sin lugg upp. Och när han skrattar, asså jag blir helt glad och skattar med. Kolla bara på det här klippet.. hur söt är han inte? Och när han säger "do something" vid 2.28 , åh så kul.

 

CHACE

 

Ed westwick..

är det bara jag som dör?

2010-05-20 ? 00:26:09

"onsdag" 00.24

Mums sitter och äter vattenmelon, första gången detta året tror jag. Måste plugga SO nu för vi har läxförhör imorgon, och spotify krånglar. Varför just när man ska plugga? Har nästan tagit bort all musik från datan så jag måste sitta och klicka på youtube, segt. Men jag pluggar bättre med musik och så krångligt är det ju inte.  Just det jag har hittat en blogg om en tjej som är au pair i New york. Hennes bilder är asfina, varje gång jag ser en bild blir jag mer och mer förälskad i New york och tänker jag måste dit. Haha, gå in på hennes blogg och kolla på bilderna i kategorin "Livet i USA". Kunde inte sluta att klicka på "tidigare inlägg" så det blev att jag kollade egenom alla inlägg. Fan vad jag ÄLSKAR new york!!

2010-05-19 ? 01:27:47

THE PRETTY RECKLESS ♥

Måste lägg ut dom långsamma variationerna av Make me wanna die och Zombie, jag älskar deras musik. Hoppas att dom kommer släppa ut en skiva snart.

 

- Make me wanna die

 

- Zombie

 

Just det, säsongsfinalen av Gossip girl var inte så bra som jag hade tänkt mig. Lixom nä, det jag inte ville skulle hända hände och det jag ville skulle hända hände inte. Fast några bra saker hände i allafall, och hoppas att vi får se mer av det i nästa säsong. Finns fortförande ett hopp om dom två. Haha kan man säga så? nej Ett hopp för dom två? Haha, skitsamma. Men dom är ju perfekta för varanda. Just det den sista scenen omg, jag svär om ***** inte klarar sig, men ofta att Josh skulle döda *****, när han dödade Marissa blev OC helt fattigt och serien förlorade as många tittare pga det så jag hoppas att han har lärt sig av sina misstag.

Glöm inte att lyssna på låtarna, dom e asbra.

2010-05-16 ? 23:17:21

[X]

.. jag hatar verkligen söndagar. Ush.. men skit samma jag kommer vara uppe ändå som det vore lördag. Orkar inte bry mig, nu ska jag har kul. Godnatt till alla er som ska sova. ♥

2010-05-15 ? 02:04:24

MUSIC ♥

Seriöst, älskar låtarna. Dom är så himla bra, sitter och lyssnar på dom om och om igen. Dom är så bra att det inte går att sönderspela dom, kan lyssna på dom tjugofyrasju. Ni måste lyssna på dom !!!


Florens and The machine - The dog days are over ♥


Love and rockets - No new tale to tell ♥


The national - Slow show ♥


The XX - crystalised


Delta spirit - People c'mon ♥

Källan är Gossip girl, dom har som sagt as bra musik. Gillar exakt alla låtar som kommer där, direkt efter varje avsnitt lägger jag till låtarna på min spotify playlist.

Kollade på säsongs finalen av the vampire diaries igår, omg vad jag älskade slutet men sedan när jag såg den sista minuten ändrades allt. Dampade lite eftersom att det jag älskade inte visade sig att vara så som jag trodde. Haha svårt att förklara utan att berätta vad som hände, vet att vissa inte vill få spoilers innan dom har kollat på avsnittet själv. Vill egentligen inte heller läsa spoilers men jag kan inte hålla mig borta från webbsidor som har asmycket av det. På måndag natt kommer jag se säsongs finalen av gossip girl, efter alla spoilers och sneak peaks vet jag att det kommer hända mycket i avsnittet. Men som tur är vet man inte vilka personer som gör dom sakerna osv. Jag vet hur jag vill att det ska sluta, och håller tummarna men det brukar inte bli som man tänkt sig. herregud, jag kommer inte att klara av att vänta tills september då alla serier börjar igen. Det är det ända negativa med sommaren.

OVER AND OUT

2010-05-12 ? 13:11:43

you make me wanna die


As bra tycker jag

Kommer lägga up mer musik senare
puss

2010-05-07 ? 18:39:16

Ben and jerry's


2010-05-06 ? 15:03:09

OMG

2010-05-05 ? 22:00:05

headache

Hatar att ha huvudvärk, vill bara ligga i min säng och sova tills den är borta. Jag måste ha mitt huvud still i en längre tid för att den ska försvinna så den försvinner oftas efter jag har sovit ett tag, tur att man inte känner något när man sover. Imorgon är det redan torsdag, gud vad jag längtar tills fredag eftermiddag. Vill hitta på något kul, sedan sova gott på natten och inte sitta vid datan tills lördagsmorgonen som jag brukar göra.
 
SOVGOTT

2010-05-05 ? 14:08:02

onsdag 5 maj

 


- sök på illuminati på youtube, tror du på det?..


Hejsan, kom hem från skolan för ett bra tag sedan. Skönt att sluta tidigt. Nationella gick sådär, på biologi gissade jag det mesta. Hoppas att det gick okej i allafall. Men neh nu är jag hungrig så jag ska äta macka och kolla på tv. Ikväll ska jag kolla på AA, haha det programet har blivit så dåligt nu. Det var mycket bättre när alla ungdomar var med, men jag måste kolla på det sista avsnittet och få reda på vem som våldtog liv. ByeBaj

 

2010-05-04 ? 23:05:54

Goodnight..


Nya strumpbyxor, vill köpa med prickar och hjärtan också med det är typ slut överallt. Ska in till stan imorgon eller på torsdag så jag ska kolla om det finns då. Kommer köpa mina skor då också, converse är så himla fint. Hoppas bara att dom inte kommer att vara slitna till sommaren, det är då dom ska vara helt vita.

Men seriöst jag har inte pluggat något typ och jag är trött. Fan kunde det inte vara fredag idag så man kan sova tills man vaknar, åh vill inte tänka på det för då lockas sänger mer och mer. Ska nog ändå sova om en timme.


Usher - Omg
2010-05-04 ? 20:30:49

4 maj, 20:30


Los Angeles, ett ställe man måste åka till


Hello, sitter här och ska kolla egenom det vi har haft i Biologi i år eftersom vi har nationella imorgon. Och flippar för jag hittar inte min biologibok, har den säker i skolan. Irriterande, men jag får vell kolla på internet istället. Vi har matte och engelska nationella imorgon också, så jag måste kolla egenom matten också. Engelskan kan man inte direkt träna på eftersom att man bara ska prata. Hoppas det går bra i allafall, hejdoo

2010-05-03 ? 21:18:42

Fanfictions

Jag har blivit beroende av fanfictions, älskar att läsa om The vampire diaries, Gossip girl, 90210 osv. Har mina favoriter som handlar om Damon och Elena, Nate och Jenny, Liam och Ivy, tycker der är så kul eftersom att det kan hända vad som helst och saker man vill ska hända eftersom att det är tittare som skriver dom. Nya avsnittet av gossip girl kommer upp på nätet klockan tre inatt, men jag tror att jag ska kolla imorgon bitti istället för jag har ändå sovmorgon. Flippar så jävla mycket på en sak, kommer dö om det händer. Får la se om tre veckor när säsong tre är slut.

Sitter och lyssnar på musiik, just nu spelas denna låten (L)
2010-05-03 ? 16:28:38

3 maj

 
- Lil wayne & Nicki Minaj

- Jamie Foxx

tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag  tisdag onsdag
torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag
söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag
onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag

.. efter alla dessa 38 dagar är det sommarlov.
Längtar!!

2010-05-02 ? 21:37:50

sundayy


Liam Sötis på bilderna.
Idag har det varit en ganska bra dag för att vara söndag, men jag hatar fortförande söndagar. Andledningen är att det är skola imorgon, eller den riktiga anledningen är att jag måste gå upp tidigt. Vaknade typ vid 9 idag, fan vad jag kommer ångra att jag inte sov längre imorgon bitti.

HAHA måste skriva om vad jag drömmde om inatt;
Allt började med att jag och Olivia var i stan, sedan går vi ut på gatan och då var vi tydligen i New york. Jag flippade typ över och tog kort på allt och då menar jag allt. Sedan blev det plötsligt natt och det var en kväll då typ alla skådespelare skulle stå i byggnader och vinka till sina fans (?). Då såg jag Blake Lively från Gossip girl, och det ända jag tänkte på var omg Chace och Ed kanske är här. Då försökte jag ringa till Jacque för hon tycker att Ed är as snygg, men hon svarade inte. Då kom Blake fram till mig och sa "du är producenten". Och ja ba "ah", sedan hämtade hon Chace omg omg omg. Hon sa till han att jag var producenten, så vii stog och snackade om något kommer inte ihåg. Sedan frågade han från ingenstans om jag skulle till Liseberg. Då började alla skratta exakt samtidigt. Hahaha åt vad vet jag inte men det var så jävla roligt. Så jag vaknade av att jag låg och skratta och jag kunde inte sluta heller, så jag kunde inte somna om. Kommer alltid skratta när jag tänker på det, samma sak med den här drömmen. Haha asså hur konstiga saker det än är, är det alltid kul när man drömmer det. Lixom en basket boll som mosar några personer som blir till mos, HAHAHA fan va kul. Nog bara jag som tycker det är kul, man måste se för att förstå hur kul det var. 

Sitter och lyssnar på Lil Wayne, mycket bra. Funderar på om jag ska baka något och kolla på film, haha seriöst kollar på film tjugofyra sju typ.

2010-05-01 ? 16:11:26

första maj

Hallo

Första maj idag, bara en månad kvar till juni, till sommaren. Om exakt 40 dagar är det sommarlov, omg vad sjukt. Det var ju snö på marken för ett tag sedan ju. Sitter och lyssnar på musik, det finns så jävla bra musik. Yesterdag - träffade jag polarna haha, allt vi tänkte göra blev inte som vi tänkte oss så vi alla skildes åt typ. Nina och jag trog hem till mig och satt vid datan, och det var så jävla kallt när jag kom hem. Jag låg typ under tänget men ändå frös jag som ja vet inte vad.
Today - har inga riktigt bestämde planer än men ska kaske träffa dom sedare.

Juste jag har nog bestämt mig att jag ska köpa vita converse eftersom dom passar till alla färger, sedan kanske jag köper ett till par med färg på sommaren.