2010-10-31 ? 20:54:16

GIVE ME

2010-10-30 ? 22:10:23

Snygg - a

#freepeople.com

2010-10-30 ? 21:28:28

Yellow

Senapsgul halsduk från Monki. Snyggt! Men man måste ha rätt färger på kläderna om man har på sig halsduken. Vitt, svart, grått, brunt, militärgrönt dvs alla höstfärger. Skulle aldrig kunna ha på mig halsduken tillexempel något rosa. Jag vet inte om halsduken finns kvar att köpa så jag får kolla upp det, annsars får jag vell kolla vidare. Vill även ha en oxsblodsröd/vinröd halsduk, men jag har inte sett några när jag har varit i stan. Snyggt är det i allafall! Måste kolla på vinterjacka i veckan också.

2010-10-29 ? 03:40:21

EXCITED - 3.40 AM

En timma kvar. Avsnittet kommer att vara så jävla bra känner jag på mig. Det kommer att hända så mycket saker, och en person kommer att dö :o Jag vill inte att någon ska dö! Promon till nästa avsnitt finns redan på youtube eftersom att det senaste avsnittet sändes i USa för en halvtimma sedan. Jag vill klicka och kolla men då kanske jag får reda på vem som dör osv i förväg och det vill jag inte. No more spoilers!


PIRR I MAGEN NU ALLTSÅ!!

2010-10-28 ? 16:56:18

LIAM SÖTNOS

2010-10-26 ? 21:54:10

#1 - An animal you'd love to keep as a pet

Om jag ska tänka realistiskt så blir det nog en hund nu när jag bor hemma. En svart mops, dom är hur söta som helst speciellt när dom är små. Varför kan dom inte vara i valpstorlek för alltid? Om jag någonsin skaffar en hund själv kommer det nog bli en mops, fast jag tror aldrig att jag kommer att göra det eftersom att hundar begränsar livet eller vad man säger. Det tar mycket tid och man måste tänka på hunden hela tiden. Hundar är faktiskt nästan som barn, om man inte kan ta med sig hunden en dag så måste man ju skaffa någon som kan ta hand om den medans man är borta. Men nu när jag bor hemma så varför skulle jag inte vilja? Kolla på det här klippet, hur söt är han inte? Cutest dog ever. Tycker det är så sött för det ser ut som han skelar lite. GE MIG!

 

2010-10-26 ? 20:22:00

challenge

- Tänkte också börja med en 30 dagars challange på bloggen.

Vet inte om det blir en per dag, ibland kanske det blir två. Vill bara ha lite mer att skriva om, HÖHÖ.

2010-10-25 ? 04:08:38

Monster of folks

 

Älskar låten!

 

Blir inte att jag sover inatt, klockan är fyra nu och jag ska upp om två timmar. Kommer aldig att vakna om jag skulle lägga mig nu. Fastnade framför Hellcats, nu ska jag ta och läsa lite. Imorgon slutar jag 12.30, ska till tandläkaren efter sedan hem och sova i någon timme. BYEBYE

2010-10-25 ? 02:02:01

2AM

Jag lär mig verkligen inte av mina misstag. Hur ska jag orka vara vid hållplatsen 07.22 imorgon? Klockan är två och jag har inte ens plattat mitt hår än. Jag vet inte hur jag tänker, men ska börja med det nu i allafall och det tar ju ett tag eftersom jag har så mycket fluff. När jag är klar med det så får jag se hur mycket klockan är kolla om det är någon idee att jag går och lägger mig. Skrattar åt mig själv. Vet ju hur mycket jag kommer att ångra mig imorgonbitti. Det är alltid så med mig. En andledning till att tiden går så snabbt för mig är att jag får sån söndagsångest. Jag blir på så dåligt humör och då måste jag hitta på något som får mig att glömma att det är söndag, film osv. Sedan poff så blir klockan 00.00. Känndes fan som att klockan var nio nyss? Skönt att vi har lov snart i allafall :)

 

Åh nej. Sitter framför min spegel och ser mig själv. Inbillar mig att någon står och glor på mig. Jacque, fan att du inte är här! Haha. Psykar mig själv nu, kollar mig själv i ögonen fast jag vet att det är läskigt. Måste sätta på någon film och sluta tänka på det, Ian får mig alltid på andra tankar ♥

 

 

2010-10-24 ? 22:26:32

Dreamcatcher, please take away my nightmares

2010-10-24 ? 15:29:40

Ian and Paul, Miami 23/10

Hot like always, both of them!

 

Dom var i Miami igår, fan vad jag ville vara där! Hoppas verkligen att dom kommer till Europa snart, i sånna fall blir det nästa år och då ska jag och jacquline vara där. Och det är ingenting jag bara säger, vi ska! London blir det säker. Längtar! Nu ska jag kolla på några videos från igår och sedan ska jag plugga lite, fast jag har inte så mycket att göra än. Men det kommer vell allt på samma gång lite senare. Vet att jag sak göra några saker över lovet så bästa att göra dom sakerna som ska vara klara efter lovet nu så jag inte har massa saker att göra då.

Jag brukar ju vara så duktig på det annars.

 

2010-10-23 ? 00:38:15

It's time for the vampire diaries..again

 

Nu ska vi kolla på The vampire diaries och äta chips och godis.

IAN SOMERHALDER  ♥

2010-10-22 ? 21:34:39

I liked him, but now... i love him

Denna veckans avsnitt var väldigt bra, fast jätte sorligt. Trodde inte att jag skulle reagera som jag gjorde. Jag skakade hela tiden, och tänkte wtf. Jag visste att något unexpected skulle hända, och så hände det. Jag har aldrig gråtit så mycket av The vampire diaries, never. Så himla synd. Brukade gilla Stefan förut, men nu... älskar jag honom. Jag gillar Elena och Stafan tillsammans nu, nu förstår jag deras kärlek. Haha låter så fult på svenska, but i understand now. Vill självklart att Elena ska vara tillsammans med Damon men jag har ett vilkor nu. Stefan måste vara med någon som han gillar, klarar inte av att se honom ledsen. När han grät, han var så himla himla sööt. Det är så sött när killar gråter! Och Delena kan inte hända nu det går inte, i slutet av säsong två eller i början av säsong tre går bra. Bäst för alla. Trodde aldrig att jag skulle säga att jag inte vill att Elena och Damon skulle bli tillsammans nu men det blir bättre så för the storyline. Längtar!

 

Åh jaculine svara inte på sms, jag flippar lite här. Nu ska jag ta och ringa henne igen...

 

2010-10-22 ? 04:56:36

the moment i have been waiting for in two week is finally here

Nu är det denna tiden tiden på veckan igen. Kollar runt på olika sidor efter länken till det nya avsnittet av tvd. Det sändes för två timmar sedan i usa så det finns ju på nätet någonstans men vart vet jag inte. Men det dyker väl snart upp som vanligt, garanterat vid halv sex i allafall. När jag har kollat klart ska jag sova tills tio/halv elva sedan sticka iväg till skolan, börjar halv ett och slutar vid fem. Skönt, skulle inte klarat av att börja vid 8 idag. Men kommer nog vara väldigt trött och seg ändå eftersom att jag inte sover just nu. Men palla sova när man kan se tvd, right? Skulle ju ha kunnat ställa klockan på 6 och kolla på det då och sedan somnat om men det blev för sent. Och jag måste ha min data stund innan jag går och lägger mig. Den "nya" designen ser ut som den har gjort en gång innan. Skillnaden är bilden, men det är icke klar än. Ni vet ju vem som måste vara med i den! Den blir ju mycket mycket mycket finare då. BYE

2010-10-21 ? 17:55:29

NEW RINGS

2010-10-20 ? 01:03:00

"im not running away"

 

ATHLETE - WILD WOLVES

Så himla bra ♥

2010-10-19 ? 23:05:29

HEY

 

Idag var det min första dag på min nya skola, har bytt till Jensen. Jag fick ett bra intryck av skolan och klassen verkar vara riktigt skön. En till sak som gillas är schemat på skolan. Vi har varannan vecka tidiga och sena tider, dvs ena veckan börjar vi vid åtta och slutar vid lunchtid, den andra veckan börjar vi vid lunch och slutar vid fem. Ja.. klockan fem. Men jag gillar det. Skönt att få ha sovmorgon varannan vecka, även om vi slutar sent. Och skönt att vi slutar vid lunch när vi börjar 8.

 

Börjar bli lite besatt av twitter också. Förut använde jag det bara för att följa kändisar, men nu skriver jag också och följer jag andra "okända" personer också. Har faktiskt 287 followers, tycker det är väldigt mycket för att ha varit aktiv där i en vecka. Aja nu ska jag kolla på tv, börjar halv ett imorgon. SKÖNT!

BYEBYE

 

 

2010-10-14 ? 18:48:00

i liked him but now... i love him

Im home. Hade två lektioner idag, svenska och samhällskunskap. Ska snart träffa jacque, evo, Nina och Kicki. Kuligheter! Känner att jag måste komma ut för att inte bli tröttare. Sov bara ni några timmar imorse, från sju till tio. Måste ta upp en sak om The vampire diaries, i need to. Herre min gud..Vilket bra avsnitt det var alltså, men så jävla synd. Jag skakade typ genom hela avsnittet, jag visste att något inte stämnde och att något oväntat skulle hända. Jag trodde aldrig att jag skulle reagera som jag gjorde. Jag har aldrig gråtit så mycket av The vampire diaries, aldrig. Så synd.

 

Jacque ska sova här idag och vi ska kolla på avsnittet igen senare, och hon har inte sett det än. Omg, shock nummer 2 av säsong 2. Jeezes.

2010-10-13 ? 19:30:48

nothing to write about

Jag har inget att skriva om just nu, så jag är lite off på bloggen. Kanske lite tråkigt om jag skriver om samma saker hela tiden. Ska kolla på Paradise hotel nu i allafall, sedan läsa lite. Kommer förmodligen somna efter det, är redan trött. BYEE FOR NOW peeps. :)
2010-10-12 ? 17:49:46

butterfly

 

2010-10-11 ? 12:09:51

owls

 

Tycker det är hur snyggt som helst med smycken med ugglor. Another thing i need to buy.

2010-10-10 ? 14:10:36

10/10/10

2010-10-09 ? 19:35:33

TAKE ME TO TEXAS RIGHT NOW!! PLEASE!!!!

Texas. Där vill jag vara just nu. The cast of The vampire diaries är där nu och träffar fansen, vet inte om alla är där men Ian är där i alladall.  Vill också vara där!! Vill inte tänka på det för då blir jag bara på dåligt humör, deprimerad och flippar sönder verkligen. Och det blir ju inte bättre av att nästa avsnitt kommer om två veckor. Varför bor jag inte i Usa? Då hade jag varit där just nu och varit så excited för att få träffa Ian. Tänk den lyckliga människa som träffar Ian just nu i denna sekund. Omg, jag skulle kunna göra vad som hälst för att vara där. Men nu ska jag vara positiv, är glad för fansen i Texas nu, och avundsjuk. And by the way, Paul Wesley.. han är fan snygg. Insåg det förut idag, när jag satt och kollade på massa intervjuer. Okej, han har alltid varit snygg i TVD men han är ju "snyggsnygg".

 

Jag DÖR när jag kolla på honom S E R I Ö S T :love:

2010-10-09 ? 11:49:18

I love it!!!!

Florence and the machine - Cosmic love

 

 

Älskar älskar älskar låten. Påminner om the vampire diaries, alla ni som kolla på TVD måste kollar på det här klippet. Eller i allafall alla som gillar Damon!

 

 

Kan kolla på den hundra gånger, kommer gråta varje gång. AMAZING!!

DAMON SALVATORE!! Jag DÖR!

2010-10-09 ? 11:17:48

A LIST/ just because im bored

Välj dina fem favorit serier:
bara fem blir svårt, men det får bli...

1. The vampire diaries
2. 90210
3. Gossip girl
4. One tree hill
5. The OC


Vem är din favorit karaktär i nr 2? (90210)
Min favorit karaktär i 90210 är lätt Ivy. Hon har fint hår och hon har en skön klädstil. Tycker att hon ska vara med Liam, men kanske börja ändra mig nu. Dixon? Ne, jag vet inte. Tycker jag har väntat på på Liam och Ivy så länge att man förlorar hoppet. Så är det med många serier, förutom The vampire diaries då. Kommer alltid vara Damon och Elena för mig. Går inte att ändras. Samma sak med The Oc, Ryan och Marissa. 

Vem gillar du minst i nr 1? (The vampire diaries)
Uncle John, han är irriterande! Han förstör bara, skönt att han inte är med längre. Man han kommer säkert att dyka upp någon gång snart igen.

Ditt favorit avsnitt från nr 4? (One tree hill)
Finns många bra! Det finns ju över 150 avsnitt, svårt att välja en av dom. Men det är något avsnitt när Lucas och Brooke & Nathan och Haley var tillsammans. Någon gång mellan säsong 1-3. 

Vem är din favorit säsong av nr 3? Vilka tycker du ska vara tillsammans när serien slutar? (Gossip girl)
Säsong två är min favorit får det nog bli. Jenny/Nate, Serena/Dan, Chuck/Blair, erik/cute boy, Vanessa/i dont cere. Gillar inte Vanessa, hade inget emot henne tills säsong 2 avsnitt 9. Hon sabborterar bara. 

Favorit par i nr 3? (The O.C)
Det blir nog Ryan och Marissa även om jag tycker Seth och Summer är jättesöta tillsammans.

Ett par du inte klarar av i nr 2? (90210)

Just nu är vell alla par O K. Men jag gillade verkligen inte Ethan från säsong ett, skönt att han är borta. Kommer inte ens ihåg varför han inte är med längre? Måste kolla upp det, tvångstanke. 

Hur länge har du kollat på nr 1? (The vampire diaries)
Jag började kolla i mitten av säsong 2 någongång. Tyckte det var Ok i början men sedan kom Damon in i bilden och jag crushade i programet och i Ian somerhalder. 

Hur blev du intresserad av nr 3? (Gossip girl)
Jag hatade programet i början, men sedan gav jag det en till chans på en boredom och jag började gilla det. En andledning till att jag fortsatte kolla var Chuck Bass. 

Favorit skådespelare i nr 1? (The vampire diaries)
Ian somerhalder såklart, love him.

Vilken serie gillar du mest 1,2 eller 5? (The vampire diaries, 90210 eller the oc )
The vampire diaries!

Vilken serie har du sett mest avsnitt från mellan 1 och 3? (TVD,90210,GG)
Om man räknar med avsnitt så är det Gossip girl eftersom att den har flest säsonger. Blir även Gossip girl om man räknar hur många gånger man har sett ett avsnitt eftersom att jag har kollat ihjäl på serien i ungefär ett och ett halvt år. Sedan The vampire diaries, 90210.  

Skulle 3 & 4 fungera att slås ihop? (One tree hill och The oc)
Jag vet inte faktiskt, kanske. Vet inte hur i såfall. Har aldrig sett en crossover på serier tror jag, inte medvetet i allafall. Men nu nästa vecka ska ju One tree hill och Life unexpected ha en crossover i ett avsnitt. Kommer säkert att bli bra eftersom att det är sånna "lugna familjeserier". 

Sätt ihop två karaktärer i nr 1 som skulle kunna bli ett helt okej par? (The vampire diaries)
Damon och Elena skulle bli helt A-M-A-Z-I-N-G. Men ett helt okej par, Stafan och Katherine kanske. Efter förra veckans avsnitt började jag gilla dom tillsammans för man fick ju se sanningen och förstå historian. Men nu efter veckans avsnitt vet jag inte vad jag vill längre. 

Har nr 5 inspirerat dig? (The oc)

Los angeles. 

Vilken serie mellan 2 & 4 har bästa intro musiken? (Gossip girl och One tree hill)
Gossip girl har ju ingen typ? Så det blir One tree hill, älskar låten. "i dont want to be" by Gavin DeGraw.
Jag ska ta och kolla på One tree hill idag tror jag, det var faktiskt länge sedan. Har ju alla avsnitt på min gamla data så varför inte.
Har faktiskt inte lika tråkigt längre, höhö. Men jag blev assugen på Mc donalds, åh vad gott!
2010-10-08 ? 05:39:09

TVD - season 2 episode 5

Nu är jag vaken och det är dags för TVD. Videon måste ladda i ett par minuter innan så att den inte laggas, ska gå till köket och göra en macka sålänge. omg måste skynda mig, flippar lite. DAMON!! :love:

 

 

update: Okej, så jag har kollat på avsnittet nu. Lika bra som vanligt, men det var bara en Damon och Elena scen. Vill ha mer! Nästa avsnitt kommer om två veckor, hatar när det blir ändringar. Så nästa vecka kommer jag sitta och tänka, nu skulle jag ha kollat på The vampire diaires. Torture!!!! I slutet blev jag lite chockad, nu vet man inte vem Katherina ljuger för. Stefan eller Mason? Nu ska jag kolla på avsnittet igen, kollar alltid minst två gånger på morgonen. And btw, Damon Salvatore why so freaking hot? ♥

2010-10-07 ? 00:45:17

A thing I want to do #3 tattoos

Tatueringar är grymt snyggt på både tjejer och killar. När jag blir 18 vill jag skaffa en text på handleden, som på  den första bilden längst ner. Assnyggt!! Det ska stå något som kommer betyda för mig hela livet, inte något som jag kan något som jag kan ångra. Skulle även kunna tänka mig göra en liknande tatuering som på bilden bredvid.

 

Jag tycker det finns en gräns med för mycket tatueringar, speciellt för tjejer. Det är mycket snyggare att killar har massa tatueringar än tjejer. Nu säger jag inte att jag tycker är fult när tjejer har många tatueringar utan bara om nästan hela kroppen är coverd up. Killar kan däremot vara nästan coverd up, dvs överkroppen men inte benen och sånt. Lil Wayne exempel har ju massa med tatueringar och det tycker jag är snyggt. Tatuering i ansiktet? Snyggt om man passar i det och tatueringen måste vara snygg, och det ska absolut inte vara något stort. Själv skulle aldrig göra en tatuering i ansiktet, men snyggt är det ju faktiskt ibland. Beror på som sagt.

2010-10-06 ? 20:46:23

The beginning of their love story, part sixE: I need to know the truth. When you broke Jeremy’s neck, did you know that he was wearing the ring?

D: No. No, I didn’t. Katherine really pissed me off. And I snapped, and… I don’t know what I would’ve done if he wasn’t wearing it. Elena, I’m sorry.

E: Thank you for being honest with me. And the answer to your question, about our friendship? Is yes. You have lost me forever...

- tvd

 

 

 

 

 

2010-10-06 ? 10:07:13

Old ones

 

Klicka på bilden och lyssna på spotifylistan med massa gamla låtar från 90-talet och i början av 2000-talet. Satt och nynnade på Eternal Flame av Aromic kitten från ingenstans. Sökte upp på youtube, sedan på spotify. Klickade runt och lyssnade på massa gamla hits. Dom på minner så mycket om när jag var liten, när jag Manilla och Fatima hade dansuppvisningar i vardagsrummet. Var nog tre år eller något liknande, goda tider det. Vill "åka" tillbaka till den tiden ett tag, allt var så himla lätt och det ända man gjorde va lekte och hade kul.

 

För någon dag sedan hittade jag en sån gamal videokasett där man lägger in små kasetter med sånt som man har filmat med videokamera. Vi har letat efter den i några år nu så blev glad när jag hittade den. Tur att jag rensade mitt rum den där gången, annars skulle jag aldrig ha hittat den. Så idag blir det att kolla på massa filmer från barndomen, eller när man var liten. När man säger barndomen låter det som man är värsta gammal. Filmer från dansuppvisningarna, kalas osv. Haha kommer ihåg en video från mitt kalas när alla dansade, Gålnaz så söt!

2010-10-06 ? 00:25:02

The vampire diaries, season 2 episode 4

 

Så himla bra!! Vill som vanligt att det ska bli Damon och Elena, love them together. Jag har inget emot Stefan men Damon and Elena passar mer tillsammans. Efter jag hade sett detta avsnitt i torsdags vill jag även att Stefan och Katherine ska bli tillsammans. Åh, längtar tills nästa avsnitt. Two days left, yay.

 

Gossip girl däremot är inte bra längre. Trodde aldrig att jag skulle säga det för jag älskade ju verkligen serien. Början av säsong tre var inte lika bra som det brukade vara, men sedan i mitten av säsongen när Jenny började spendera tid med Damien började jag gilla det mer igen. Sedan i slutet när det var triangeldrama mellan Jenny Nate och Serena älskade jag det igen, eftersom att jag var en Jenny och Nate shipper. Jag har väntat sedan jag började kolla på serien att dom skulle bli tillsammans. Jag hoppades men det blev inte så såklart. Nu när jag tänker tillbaka på slutet av säsong tre så tycker jag att the writers har förstört ganska så mycket. The storyline var inte bra alls. Har tappat hoppet om dom två, men nej! När serien slutar så ska dom vara tillsammans så är det. Och säsong 4, nää jag gillar det inte. Speciellt inte nu när Jenny inte är där. Men kommer aldrig börja sluta kolla på GG, så dåligt är det ju inte. But I have lost the feeling.

 

Och en annan sak jag vill ta upp.. Chace Crawford.. Jag fattar inte varför jag tyckte att han var så snygg? Ok, han är snygg. Men inte så snygg som jag sa att han var. Haha var för insatt i GG antagligen. Eller nej jag vet. Jag såg Ian och insåg att Chace inte alls är så snygg. Det var vell kul att ha en liten Chace fas. Har haft jävligt många "snyggfaser", undra vem som kommer här next. Just nu är det Ian men det är ingen fas, kommer alltid tycka att han är snyggast. Och nu menar jag det! Ni kommer aldrig se något sånt här i min blogg "jag kommer ihåg när jag tyckte Ian var snyggast, tycker fortförande att han är snygg men nu är det ju blabla som är snyggast". Believe me.

 

Filminlägg igen? Jag vet, but lets continue.. 90210, im starting too really really like the show. I början var det som ett andrahandsval som jag kollade på när jag hade tråkigt och inte hade något annat att göra men nu kollar jag på det när jag vill ha kul. Just nu är det den andra bästa serien. I want Ivy and Liam together.. but are they together? Nooo, thay are not. Seriöst alla som jag vill ska vara tillsammans är inte det. Har tänkt på det, det är ofta att man vill att det motsatta av de sakerna som händer ska hända.

 

2010-10-04 ? 19:09:18

i could really use a wish right now

 

2010-10-03 ? 21:41:00

nine o two one o

Nu blir det 90210

2010-10-03 ? 18:41:09

cinema / the kids are all right

 

- Igår efter bion med våra mega drickor, drack inte ens en tredjedel av den. Wierd, jag som brukar dricka asmycket. Filmen var vell sådär, det roligaste var när vi fick en skrattattack i slutet av filmen. Helt tyst i salen, så satt vi och skratta där när det typ var en "sorlig" scen där en person grät. HAHA kul var det.

 

Efter filmen gick vi till hamnen, svinkallt var det ute. Höll på att frysa ihjäl, måste köpa höstskor, en tjock stor halsduk, och vantar. Måste bestäma mig vad jag vill ha för slags vinterjacka snart så jag hittar en i god tid, brukar alltid vara ute i sista minuten när det är askallt ute. Men nej inte denna gången. Och det känns helt sjuk, köpa vinterjacka. Det var ju nyss sommar ju? Omg vad tiden går fort seriöst, läskigt.


2010-10-02 ? 15:50:04

photobooth

Bilder från evos macbook igår, vill också ha en!

Igår drog jag och kicki hem till evo, vi köpte godis på city. Det var aslänge sedan jag åt lösgodis, asgott var det. Vi kollade på idol sedan tog vi dom snygga bilderna ovan. Idag blir det bio med dessa goa personerna, the kids are all right. Senast jag var på bio? Eclipse, det var ett tag sedan så de ska bli extra kul.

2010-10-01 ? 18:12:29

grab my bags and go

Tell me where am I supposed to go? And who am I supposed to believe. If only you knew what I knew.Then you could see just what I see. So I grab my bags and go, as far away as I can go. Cause everything ain't what I used to know. And I try to hide, but I just can't hide no more. There's nothing worse than feeling like a ghost. You say I look fine, if only you knew what's on my mind. You'd see a whole different sign, I couldn't show you even if I tried. I must have got lost in time when I found out I was only free to be, where ever I want to be. Some say I'm out of sight, how I run and that we're all so blind. If you could open up your eyes, you could see what I couldn't describe. And then, you'd see the signs, and then your soul would be set free, and then you'd be released. And I'm terrified, like I've seen a UFO. Cause everything ain't what I used to know. And I try to hide, but I just can't hide no more. bob ♥


2010-10-01 ? 02:23:14

Written in the stars, million miles away

 

2010-10-01 ? 02:22:21

the beginning of their love story, part five

“You have every right to hate me. I understand. But you hated me before and we became friends. It would suck, if that was gone forever.

So.. is it?

Have I lost you forever?" ...

- tvd

2010-10-01 ? 01:10:14

perfection