2010-01-31 ? 10:29:32

31 januari

Hejsan

Jag vaknade för en halvtimma sedan, sitter nu och kollar på tv. Igår kväll var jag med Evelina, Jacque och hennes bror. Vi gjorde inte så mycket, först var vi hemma hos mig sedan gick vi ut. När sebastian gick hem gick vi hem till mig igen. Vi snacka om läskiga saker som döden livet drömmar och andra dimensioner, tycker det är jätte läskigt om man tänker på sånt. Och våra händer såg verkligen ut som utomjordingshänder. Läskigt. Jacquline sovde över här, fast hon sover fortförande. Vet inte varför jag vakna så tidigt egentligen, vi var ju öppe ganska länge. Men det är vell bra att jag inte sover för länge så jag inte blir trött ikväll, men det kommer jag säkert ångra imorgon när jag ska gå upp.

2010-01-30 ? 00:59:20

00.59


Nu ska jag kolla på GG, känns som jag inte har gjort det på hela veckan. Chace och Taylor på bilden, det måste bli dom två i Gossip girl och det är ett måste. Aja, väldigt onördigt inlägg men skit samma.

XX

PUSS

 

2010-01-29 ? 18:38:35

Fridayy

Idag är det fredag, as skönt. Så idag ska jag vara uppe länge och kolla på film sånt man vill göra på skolnätter när man egentligen borde sova. Fast denna veckan har jag lagt mig senast nio varje dag, en stor förendring. Men nu är jag faktiskt inte trött när jag vaknar längre och jag hinner äta frukost som jag annars aldrig hinner att göra. Så på söndag blir det en kort kväll.

Ska börja med att kolla på Paradise hotel på tv6play eftersom jag har missat typ fyra avsnitt. Sedan blir det Gossip girl i think. Kram sålänge.

2010-01-27 ? 06:07:18

Shut it down


Gillar bara när Akon sjunger, inte när pitbull sjunger.Vaknade för en halvtimme sedan, ska fixa mig nu. Sedan blir det frukost och tv. PUSS

2010-01-26 ? 16:17:44

tisdag

Hejsan

Idag var det faktisk en skön skoldag, slutade vid ett. Somnade vid 8 igår, sov alltså 11 timmar. Megaskönt. Så jag ska lägga mig tidigt idag också. Vi har läxförhör imorgon så jag ska göra frågorna nu och plugga ett tag sedan ska jag kolla på film eller sitta vid datan. pussohej


Dagens outfit

2010-01-25 ? 19:29:28

Goodnight

hejhej

sitter här i min säng och kollar på tv. Är väldigt trött så det blir tv en stund till sedan blir det sova, extra skönt att det är sovmorgon imorgon. Hela veckan kommer nog vara lika seg som idag, vi hade apass exakt hela dagen från 8.20 till halv fyra. Vi hade ju såklart raster men tiden går otroligt mycket långsamare när man inte har något att arbeta med och när sin mp3 inte har batteri kvar. Kommer bli en massa apass denna vecka eftersom att vissa av lärarna inte är där. Just det om några dagar måste jag bestäma mig om vilka skolor jag ska söka till, har bestämt mig att det blir Media programet i allafall. Men jag kanske kommer att ända mig och ta samhäll + fotoinriktning? Nemen ne, nu ska jag fortsätta kolla på tv.

sovgott.

2010-01-23 ? 17:33:14

Saturday

Hej. Jag vaknade för ett tag sedan, väldigt segt. Jag har kommit på hur man gör för att drömma det man vill, det funkar inte alltid men oftast. Man ska bara tänka på det man vill drömma om som en film, låter konstigt men det har funkat för mig många gånger. Att man tänker på det man vill fokuserat, jag tänkte på GG -poff så drömde jag exakt det som jag vill ska hända i serien och det var att Nate och Jenny blir tillsammans. Kanske inte funkar för er men man kan ju alltid försöka. Oftast brukar man tänka på tusen olika saker, en sak leder till en annan osv.

Dagens måste är att kolla på avatar, alla tycker den är jättebra. Vissa har till och med sak att den är bättre än Twilight och New moon? Okej jag tror den kommer att vara bra, men den är nog inte lika bra som Twi & New. Men vi får vell se, kommer skriva om vad jag tycker om den senare.Update: Filmen var bra men jag tycker inte att den var en "wow" film. Brukar inte kolla på sånna filmer, inte min filmtyp riktigt. Och den slår inte Twilight eller New moon i allafall. Men jag ska kolla på den igen med bättre kvalite någon gång, tror att den skulle vara mycket bättre med 3D på bio. Men jag skulle inte betala för att se filmen tror jag, räcker med att kolla hemma. Jag skulle vilja ha en photoshopad bild på mig som en avatar, men jag vet inte riktigt hur man gör. Kanske ska kolla på någon video där dom visar, men det går ju så fort så man inte hänger vad man ska göra.

2010-01-23 ? 08:23:06

23/1

Klockan är över åtta på morgonen? Jag är inte ett dugg trött, men jag ska sätta på någon film nu och försöka sova. Har en ny design, har inte gjort den själv. Men jag har fixat musik på sidan, har nog lagt in alla låtarna tidigare i bloggen men skit samma. Har en "statusruta" längst upp till höger också, tror inte jag kommer använda den så mycket men vi får vell se. Och jag fattar inte vad det är för ruta som kommer upp på min blogg, en sak från memlan.webblogg.se? Vet inte hur man tar bort det, irriterande. Men aja...

2010-01-14 ? 22:33:02

supertimeless

"w a s t i n g  my  t i m e  playing  v i d e o  games, w a s t i ng  my life p l a y i n g  video  g a m e s
wasting  m y  time, w a s t i n g  my  l i f e, wasting  m y  time  p l y i n g  video  g a m e s"

Sitter o sjunger den om och om igen, kan inte sluta. Tänker ok nu ska jag sluta, efter 10 sek börjar jag igen. 

2010-01-13 ? 22:02:35

22.02

Heello

Har inte skrivit på ett tag för jag vet inte vad jag ska skriva, finns ju typ inget att skriva om just nu. Imorgon är en skön skoldag, hemkunskap & musik på morgonen. Det dåliga är bara att vi måste till utmark på morgonen, då måste jag gå mycket tidigare hemifrån än vanligt, annarsbrukar jag ju gå några minuter innan vi börjar. 
Men i allafall, nu ska jag träna lite mer på so, gissa vad det blir sedan?..O just det. Gossip girl kommer tillbaka i MARS, längtar ihjäl mig. Tycker det är dåligt av CW att göra ett uppehåll på så länge, sedan den 7 december. Tror det är det trettonde avsnittet som man ska ladda ner då eller något.
Men hoppas att tiden går så fort som jag vill att den ska, det är ju typ 2 månader kvar 0.0

2010-01-09 ? 16:00:23

I LOVE YOUHar photoshopat lite, liam du är för söt. (L)
2010-01-07 ? 15:38:36

LOVE ITHur snygg är inte lägenheten? Haha frågan är hur dyr den är, älskar lägenheter med högt tak. Men det finaste är ju utsikten av NYC, så vackert. Vill vinna massa pengar och flytta dit. Det kommer nog inte att hända men i New york ska jag bo i iallafall. Blir nog inte i sån fin lägenhet men det finns ju andra fina lägenheter som är mycket billigare. Det skulle vara jättekul att flytta dit med en kompis.

2010-01-02 ? 18:12:45

Nyår