2010-08-31 ? 20:41:43

RIGHT NOW

Bilderna tog jag för ett tag sedan on a board-on, känns som nyss med det var det tydligen inte om man kollar på klockan. Börjar bli sjuk tror jag, har asont i halsen och nu börjar min näsa göra ont också får ont när jag andas. Inte skönt! Känner mig segare än vanligt, hoppas jag mår bättre imorgon bitti. Skoldagen idag var lite seg, imorgon skippar vi WS för vi inte har något att arbeta med. Läxan som vi fick idag är redan klar, var ju bara några tag. Skönt det också.

 

Just det!! The pretty reckless skiva släpptes igår, älskar den. Så himlajävla bra, så lyssna på den. Vet inte om ni som läser lyssnar på dom låtar jag rekomenderar på bloggen men nu äre fan ett måste asså. Okej? Braa, Lyssna här så kommer ni till spotifylistan med albumet Light me up. DÖR så bra!

 

 

2010-08-30 ? 19:23:20

30 augusti

Hello. Har inte så mycket att skiva om. Första riktiga skoldagen var idag, dvs att de riktiga lektionerna börjar. Det schema som jag la upp tidigare fattas det massa saker på. På den riktiga/nya finns det mer lektioner och sovmorgonen blev till halv 11 på måndagar. Vet inte vad jag ska skriva mer :/ Hmmmm... Just det har börjat kolla på en ny serie som jag har börjat kolla på också. Herremingud, undra hur många serier jag följer nu. Omg, bara 10 dagar kvar tills T.V.D börjar!!!! Haha jag skriver verkligen om serier i varje inlägg.

 

Nu ska jag fixa mina naglar, U.S.Aflags igen. Fast denna gången ska jag göra det noggranare.

 

2010-08-29 ? 19:51:35

New design/ thumbs up or thumbs down?

Ny design på bloggen, var lite uttråkad så jag började ändra lite saker. Gillar ni den eller var den förra finare? Kan inte bestäma om jag sak byta tillbaka, men tror att jag ska ha den ett tag i allafall. Skriv gärna vad ni tycker. Här är den gamla designen om ni inte kommer ihåg.

 

Ska göra mat nu, var inte sugen på hamburgare förut så jag tänkte göra något annat nu. Tror det blir kykling och sallad. More update later..

2010-08-29 ? 14:13:16

SCHEDULE

Så här ser mitt schema ut, ganska bra tider förutom att vi börjar åtta på onsdag, torsdag och fredag. Tycker att vi kunde ha börjar nio i allafall så att man gå hem vid åtta tiden inte vid sju tiden. Men om jag förstod allting rätt så är WS frivilligt men att man måste gå på någon varje vecka typ? Så man kan typ skippa WS ibland. Stort pluss till måndagarna, lång sovmorgon. Det gillas. På Tema lektionerna pluggar vi bland annat Samhäll-, Natur och Religionkunskap. Det ska lägga till tid med vårand handledare osv, när vet jag inte för vi har inte fått våra tiden än.

 

Så vad har jag gjort i helgen? Ingenting egentligen, skulle till NRJ men så blev det inte. Men jag hade asont i min fötter för jag hade nya leggins och vi hade en skattjakts sak i skolan  då vi fick gå runt i stan och legginsen skar mina fötter typ varje gång jag gick ett steg. Så jag kunde knappt gå i fredags, så det kanske var lika bra att jag stannade hemma så det inte blev värre. Imorgon slutar jag halv tre, efter det sticker jag nog in till stan.  Nu ska käkas en väldigt sen frukost. KRAM

2010-08-27 ? 20:24:40

A thing I want to do #1

Tänkte börja med en ny sak här på bloggen. Skriva om saker jag vill göra lite då och då när jag kanske inte har någonting att skriva om. Det kan vara från stora saker till mindre saker. Den första saken blir att besöka m&m's butiken som ligger på Broadway i New york. Coolt med en hel butik med m&ms, ett måste när man går längst Broadway.

 

2010-08-26 ? 20:46:17

just click on play...

Början är så bra ♥


 

Trött är jag, funderar på om jag ska gå ock lägga mig nu så jag är pigg imorgon. Idag fick vi i allafall vårat schema och våra datorer i skolan. Schemat var vell okej, men vi börjar 8 tre dagar och då måste jag alltså vara vid hållplatsen tjugo över/halv 7. Brukade sova vid den tiden annars, menmen. På måndagar har vi lång sovmorgon, skönt för jag är måndagar brukar alltid vara extra tråkiga och sega för att det är på början av veckan. Imorgon ska vi till Delsjön med klassen och alla andra ettor. Vad konstigt det kändes när jag skrev "klassen", änns som att "klassen" alltid kommer att vara myrorna, känns inte rätt än.  - Imorgon mot kvällen blir det kanske NRJ med evo, beror på om det regnar eller inte. Erik Hassle, Kato, Rasmus Seebach, Lazee, Siblel, Million Stylez, Mohombi och Rebound kommer dit. Vill se dom. Gillar Mohomis nya låt "bumpy ride".

Just det, Damon/Ian vann sexiest beast mot Edward/Robert hos EW. Tror det var över 60 som var med, såklart Ian vinner han är ju snyggast.

 

2010-08-25 ? 20:56:17

Questions and answers / Why I wanna move to New york

Det var någon som undrade här på bloggen varför jag vill flytta till USA och just New york och inte någon annanstans. Hon menar hur jag vet att jag vill flytta dit när jag inte ens har varit där osv. Och vad det är jag älskar med New york som ex inte Los angeles har.

 

Mitt svar till det är att jag först och främst varför jag vill flytta till USA är för att jag gillar landet. Det som jag gillar med det är delstaterna och hur landskapet ser ut. Men om vi säger så att New york skulle ha legat i Europa, så skulle jag vilja flytta dit lika mycket för det. Så det är inte bara såhär, jag vill bo i USA utan det är jag vill bo i New york.  Sedan till varför jag just vill bo i New york är för att jag älskar hur det ser ut dvs byggnaderna, gatorna med alla yellow cabs, centralpark, lixom allt! Det man tänker på när man tänker på New york city. När det kommer till vart jag vill bo i New york är någon stans på Manhattan men skulle även kunna bo i Brooklyn. Lägenheterna i Brooklyn är ju billigare och jag kommer nog inte vara så rik när jag flyttar dit om jag flyttar dit. Eller jo jag ska flytta dit, men tänk om jag inte gör det? När jag åker dit för första gången kanske jag inte gillar det så mycket som jag gör nu och inte kan tänka mig bo där. Nej, det finns inte. Jag älskar det nu, när jag bara sett massa bilder, filmer osv. Då tycker jag att jag borde älska det mer när jag kommer dit. Så, ja i allafall. När jag flyttar till New york kan jag tänka mig att bo i brookyn. Avgörandet mellan Manhattan och brooklyn skulle faktiskt ha legat på lägenheten. Vilken som jag gillar mest.

 

Jag vet exakt hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Det finns två sorters lägenheter jag gillar, som är svårt att förklara. En stil som jag gillar är, stora fönster, tegelväg inomhus (fast inte för mycket, kanske på en vägg), trappa exakt utanför fönstret så man kan öppna fönstret och sitta där och chilla. Underbart, och otroligt snyggt.  Den andra varianten är lite complicaded för att besktiva men ungefär likadan fast med annan inredning då. Och en sak som jag skulle vilja ha är en utsikt över NYC, snyggaste utsikten eller vad? Speciellt på kvällen. Har faktiskt skrivit en lista till vilka delstater jag vill åka till i USA, okej man vill ju besöka varje delstat men man har ju sina favoritresemål. På listan skriver jag även vad jag vill göra där, New york har mest såklart.

 

"Varför New york och inte en annan delstat som exempel Los Angeles?" Första anledningen är som sakt att jag älskar new york, vad har jag sedan sakt. Och varför jag inte vill flytta till Los angeles är på grund av att jag egentligen inte vet så mycket om det än. Det ända jag vet är lixom, hollywood skylt, standen, tivolit, kändisar, LAX, det stället där det finns dyra affärer osv. Och att man måste ha bil för att kunna ta sig runt, nästan omöjligt annars. Utseendet på L.A gillar jag dock men känns som det är mer som ett semester place. Men vem vet kanske vill flytta dit någon gång, kan ju faktiskt ända mig när jag varit där. Svaret på "Vad det är jag älskar med new york som inte Los angeles har", lättaste svaret på den frågan är att allt, okej nästan allt som jag älskar med New york har inte inte Los angeles. Om jag sammanfattar hela inlägget, så är det ju bara att säga att jag gillar New york mer än något annat ställe. Just look at it...

 

2010-08-24 ? 20:31:23

facelook and outfit

Ny skjorta fråm Cubus och nya leggins.

2010-08-23 ? 20:02:13

Schoolday number one

Hej people. Så idag var det min första dag på gymnasiet, och det gick vell bra. Hamnade i samma klass med Michaela, skönt att ha en bekant i klassen. Lokalerna var fräscha, datorer får vi någon gång i veckan tror jag. Och det är bra att dom skickar information och läxor osv via nätet, om man skulle tappa bort papper som jag är en mästare på. Och vet ni vad? Jag fick ingen skrattattack, okej jag var vääldigt nära en gång för jag såg inte om en lärare kollade på mig eller på en annan lärare som stod emellan oss. Sedan fick jag upp en bild i mitt huvud på min gamla lärare Jonas som typ har ett myggbett på huvudet (?), och det fick mig att vilja skratta ännu mer. Orka tänka på en myggbetssak? Haha, men jag kontrollerade mig som tur var. And Im going to miss my old classmates so much, especially some of them. I love them ♥

 

Imorgon börjar vi nio, ska möta Michaela kvart i vid scandinavium. Nästa vecka börjar det riktiga schemat, så denna veckan kommer att vara skön. Men på fredag ska vi däremot till Delskön och ha "Aktivitetsdag". Jag hatar sånna dagar, eller det bror på vad vi ska göra. Men att gå i skog och sånt? Naaee inte för mig och speciellt om det regnar. Men idag hade jag faktiskt väldigt tur, för det har varit varmt och sol hela dagen. Yay!!! I dont want my hair to fluff.

Bilden tagen innan sommarlovet :)

2010-08-22 ? 15:13:41

veckans blogg/finalisterna

Vem ska bli veckans blogg? VOTE!!!

ETT, TVÅ eller TRE?


 

2010-08-22 ? 04:32:29

Update 04.32

Shit va tiden har gått snabbt. Seriöst, det var sju timmar sedan jag skrev det senaste inlägget. Känns som det var för kanske två timmar sedan. Har allså suttit och lekt med moviemaker i flera timmar, fick en chock när jag kollade på klockan. För mig går tiden så himla fort när min hjärna är "inne" i datan. Man tänker inte vad som är runt om kring sig, tror inte jag har tagit blicken från datan sedan jag satte mig vid datan vid nio. Inte bra, men vad ska man annars göra lixom. Sova kanske men om man inte kan somna då?
Sju timmar.. neh kan inte förstå att tiden gick så fort. Läskigt! Tänk allt man kunde ha gjort istället,man kunde ha åkt till usa exempel (!!!). Och tänk allt som faktiskt har hänt, alla som har dött. Det för ju någon hela tiden, hemskt!! Och bara på den tiden jag skrev detta inlägg har jättemånga dött. nejnejnej, nu kan jag inte skriva mer. Ska stänga av datan nu, läsa "The stuggle" (The vampire diaries) sedan sova. Puss hej.
2010-08-21 ? 21:18:44

Hello people

Im sittin in my room, listen to some awesome music. Har laddat ner ett moviemaker program så jag kan göra videoss,  det som använde innan har gått ut så man måste köpa programet,men det orkar jag inte. Provar på olika program. Så nu ska jag prova Cyber PowerDirector, än så länge förstår jag inte så mycket. Men jag lär vell mig antagligen.

Låten - Come back when you can by Barcelona, favorit i repris.

 

2010-08-21 ? 01:51:45

HOFFMAESTRO 21/8 - 2010

 

Hoffmaestro idag med Evo, Gogge, Kicki och Nina. Dom var pretty awesome, thumps up!. Lyssnar på några av deras låtar, kommer lägga till massa mer låtar på spotify för jag gillade allt dom spelade. Efter konserten åkte Nina och kicki hem medan jag,gogge and evo gick på en promenad i regnet till brunsparken. Så skönt att bara gå ute i regnet under ett paraply och snacka och sjunga höhö. På måndag börjar skolan som sagt, om två dagar. Jises. Börjar klockan ett medans alla andra börjar vid 9/10 tiden, känns lite segt. Men kommer nog inte ångra det på söndag kväll eftersom att jag kan vara uppe länge. GOODNIGHT PEOPLE ♥

 

2010-08-20 ? 17:44:49

webpictures

Lite webacmpictures, nu ska jag käka pizza och kolla på Glee. Yummy !! :D

2010-08-20 ? 14:20:51

The vampire diaries season 2 trailer

OMG is all I Have To Say

Igår när jag såg detta vid 4 på morgonen blev jag helt hyper eller vad man säger. Kunde inte sitta still, satt och kollade minst 15-20 gånger. Och jag är seriös ja. Fan, vad jag älskar serien. Och allt kommer bli så mycket bättre nu när Katherine är tillbaka. Och Ian såklart lika snygg som vanligt, och jag tror jag börjar chrush(a) på Paul Wesley as well.

September 9, twenty days left. Let the countdown begin.

2010-08-18 ? 00:16:14

twitter @iansomerhalder

Damon vs Edward? Damon, lätt.

(beats - beasts)

rösta här, men bara om ni ska rösta på Ian och inte Robert. Okej? Bra :D

im just kidding not ;)

 

2010-08-17 ? 22:05:16

A FUNNY LIST

Okej, jag sitter här i min ensamhet och har lite tråkigt. Hittade en rolig lista på en blogg jag ska var tvungen att göra. Listan går ut på att man ska sätta på en låt (slumpmässigt) så man inte vet vilken låt som kommer, titeln på den låten blir svaret på en fråga. Sedan gör man så till varenda fråga. Mina svar blev faktiskt ganska roliga. : )

 

1. Hur mår du idag? Never say never

2. Kommer du komma långt i livet? I got it from my mama

3. Hur ser dina vänner dig? Lovelier than you

4. Kommer du gifta dig? Knocked up

5. Vad är ditt livs themesong? Give it to me

6. Vad är ditt livs historia? Mr. Workabee

7. Hur är skolan för dig? People C'mon

8. Hur kan du komma framåt i livet? Somebody to love

9. Hur kommer imorgon vara? Birthday sex

10. Vad är det bästa med dina vänner? Run the show

11. Vad finns i lager för nästa vecka? shove it

12. Vilken sång beskriver dig bäst? Breathe me 

13. Hur är det med ditt liv? Jag skrattar idag

14. Vilken låt ska spelas på din begravning? Love is wicked

15. Hur ser världen på dig? Tell me a lie

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? On the block

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? What's the difference

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? apologize

19. Har du en djup & mörk hemlighet? The air we breath

20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Closer

21. Hur kan jag göra mig själv glad? DJ got us fallin in love

22. Kommer du någonsin få barn? Sweetest girl

23. Vad är några tips till mig? Signs

24. Hur kommer jag bli igenkänd? Bad things

25. Vad är min danssång? Thanks for the memories

 

Kopiera och gör du med, skriv gjärna om du lägger upp på din blogg. Kul att läsa =) Frågan "Kommer du någonsin få barn" sötaste svaret fick jag ju "sweetest girl". :D

2010-08-17 ? 18:06:03

BLUE EYE LENSES

Mina nya färgadelinser som jag fick när jag fyllde år =)

 

2010-08-16 ? 20:49:55

THANK U SO MUCH =D

Tack så mkt för alla gratulationer ♥

Update later, puss ♥

2010-08-15 ? 01:01:26

ITS MY BIRTHDAY :D


2010-08-14 ? 20:44:31

SUPERMAN

Hur snygg som helst, 195kronor. Vill ha!!
2010-08-14 ? 15:30:18

IM LOVIN IT

 

The pretty reckless

2010-08-14 ? 12:35:24

FISHEYE

- Kort blir så coola när man fotar med fisheye. Önskar jag hade ett sådant objektiv.

Nu ska jag käka frukost, sedan fixa mig. KRAM

 

2010-08-14 ? 01:03:20

headache

Goodnight people. Blir sleeptime för mig nu, tänkte kolla på någon skräckfilm på tv men jag orkar inte för jag har huvudvärk och det hade nog inte varit en sån bra idee att kolla på skräckfilm själv heller. Jag hatar verkligen att ha huvudvärk, huvet känns så tungt och man vill bara sova. Känns som att huvet måste vila från att inte tänka så mycket utan att bara liggar ner. En av dom värsta sakerna jag vet är när man måste plugga och man har värsta huvudvärken, ush vill inte ens tänka på det.

Sovgott ♥

2010-08-13 ? 20:51:58

CANT WAIT!!!!!

Seriöst fan vad jag längtar tills The vampire diaries säsong 2 börjar den nionde september. Kolla på videon, är inte Ian somerhalder och Paul Wesley snygga? Och Nina Dobrev är så fin.

Detta klippet gjorde min dag. Im so exited, säsong två kommer vara så jävla grym!!!

 

Dör när jag ser IAN, och jag menar det :D:love:

2010-08-13 ? 12:36:55

GOODMORNING

Det är fredan den 13 idag, otursdagen. Tror inte det kommer hända något speciellt som det inte har gjort alla andra år. Har aldrig varit med om att något dåligt har hänt mig den trettionde faktiskt, eller inte vad jag kommer ihåg i allafall. Nu är der det två dagar kvar tills jag fyller år och tio dagar kvar tills skolan börjar. Kommer bli kul faktiskt. Fast några veckor efter kommer jag längta tillbaka till sommarlovet, som vanligt alltså.

 

Åh bilderna får mig att tänka på en rolig natt i Los Angeles, vet inte ens vart bilderna är tagna utom den fjärde bilden. Men det är något i bildrna som säger L.A när jag kollar på dom, ett ställe där man har jävligt kul. Los Angeles är som sagt ett måste, men först på listan... New york ofc. :D

2010-08-12 ? 22:26:02

New stuff

Hello.. Var i Allum tidigare idag with my mother and my sister. Jag köpte dessa saker och provade converse så jag vet vilken storlek jag har. Två andra saker jag vill köpa är en vit knokk klocka och örhängen med fjädrar, assnyggt om man har rätt sorts kläder. Klockan 23.00 blir det tv för min del, Sex and the city, Two and a half man, How I meet your mother, Jims värld, Alla älskar reymond. Tycker att alla komediserier borde komma lite tidigare, runt 6-7 tiden. Blir nog att jag kollar på några av dom första serierna sedan ska jag sova för jag är faktiskt lite trött och vill lägga mig i tid. Hör att det regnar ute, har lust att ta på mig stövlar, regnkappa och mössa och gå ut i regnet. Hoppa i pölar o bli helt blöt. Tyckte det var såkul när jag var mindre, sist gång jag gjorde det var för några år sedan med Jacquline och Emma mitt i natten, kul var det.

KRAM ♥

2010-08-12 ? 11:44:47

I WANT

modekungen.se

2010-08-11 ? 22:10:34

RAINBOW

2010-08-10 ? 21:39:54

21.40

Sitter och sjunger lite låtar från Glee, dom fastnar i huvet på mig. Har ingenting att skriva om idag heller så jag lägger ut en låt istället. Imorgon blir det Göteborgskalaset med evo och kanske några mer. Nina har redan börjat i skolan och ska på läger imorgon. Själv börjar jag den 23, alltså om en vecka och sex dagar Är inte nervös nu men jag vet att jag kommer vara det dagen innan typ, och jag vet att jag kommer skratta vid något fattigt tillfälle och det se jag inte fram emot. Okej, det är ju ok om man är med någon man känner för då kan man ju låsas på något sätt men inte när man är själv. Orka sitta och skratt för sig själv, haha inte kul. Fast egentligen så är det det. Now - Time for bed. Låten - "Never say never" by the fray, loveit.

 

2010-08-09 ? 19:38:31

9 augusti

Hello. Har ingenting att blogga om just nu, är seg och trött. Senare ikväll ska jag kolla på Teen chocie awards, blev bara röda mattan igår. Kunde inte somna inatt/imorse som vanligt, så jag började kolla på Glee. Har kollat på det innan men nu är jag fast. Ännu en till serie att följa i höst.

 

Sushi - dagens sug. Har varit sugen på det hela dagen, bilden är tagen i Stockholm. Jag, Nina, Gålnaz och Olivia åt en jättegod buffeémat men både med sushi och thaimat. Gott var det. Skulle vara kul att göra egen sushi någongång faktiskt. Now - Glee

2010-08-09 ? 01:33:09

Teen choice awards online

Sitter och kollar på teen choice awards online just nu, tycker det är kul att kolla på när näsyan alla som man gillar är där. Men jag tror inte man kommer se själva programet utan bara röda mattan, fattar inte riktigt.  Och Ian är nominerad för "Male hottie", vet inte vilka mer som är nominerade men han måste ju vinna. Han är ju assnygg!! :love:

 

 

2010-08-08 ? 15:59:36

some new favorites

Jason Walker - Down and Great Northern - Houses


Låtarna är så himla jävla bra och bilden var ett måste. Lixom hur snygg kan man va? DÖR ♥

2010-08-08 ? 10:56:19

WHY?!

Varför var jag tvungen att tappa bort min döskallering på Öland? :( Den var assnygg, speciellt om man har massa ringar på. Den var inte så billig heller, irriterande. Känns onördigt att köpa en ny, blir att jag köper anda istället. Höhö. Har sett jätte många fina ringar, men alla är dyra. Typ 100kronor styck, tycker alla ringar borde bli lite billigare så man kan köpa några. Likom tre ringar för 300kr? Tycker det borde kosta hälften av det i allafall. Menmen, det finns ju fina ringar som är billigare men dom som jag tycker är riktigt fina måste ju vara dyra.

2010-08-07 ? 15:27:12

Music all night long

Seriöst, jag kunde inte somna inatt/imorse. Jag kunde inte bara ligga i sängen och vänta tills jag skulle somna så jag lyssnade på musik. Och det gjorde jag i nästan 6 timmar, seriöst. Men efter sex timmar orkade jag inte mer, satte mig vid datan och kollade på en serie som jag inte har kollat på innan. Pretty little Liars, bra serie faktiskt. Tänk sedan när alla serier börjar igen, hur ska jag hinna med alla? The vampire diaries, Gossip girl, 90210, True blood, One tree hill, Desperate Housewives, Life unexpected. Och det finns ju massa mer. Den serie jag ser fram emot mest just nu är The vampire diaries, kommer bli bäst om jag får så som jag vill. Höhö

2010-08-07 ? 02:19:26

SNYGG

Ska önska mig dom i födelsedagspresent, dom är assnygga. Vitt läder, resten svart. Passar till alla färger presic som jag vill. Ville ha dom med usaflaggan först, vill förstförande ha dom men tänkte på att blått och rött inte passar till vissa färger. Såg en liknande sko på en blogg och blev lite kär i dom. Problemet är att jag inte vet om det finns sånna i butiker i stan, designa denna på converse.com för att visa. Hoppas det finns, annars kommer det ta tre till fyra veckor att få hem dom. Vet inte om jag orkar vänta så lång tid. Så säg gjärna till om ni sett en liknande converse i någon butik. Bed - soon, eller i allafall innan klocka blir tre. Kram

 

 

2010-08-06 ? 11:16:24

I had a dream about this song...

 

... and now I love it all over again. It reminds me of One Tree Hill and happy times. Another song I love is "With a heavy heart" by Does it offend you yeah     , I love his voice and the sound that goes straight into my heart. Put your headphones on and listen to the song with the highest volume and enjoy. Do you feel it to? Music is a part of life you can't live without.


Im awake, gick och la mig vid fyra tiden någongång och lyssnade på musik medans jag försökte sova. En timma senare somnade jag och vaknade halv elva av mig själv. yay har vänt tillbaka dygnet nu, och det ska kolla tills skolan börjar. Blä på att det regnar ute, vill åka iväg någonstans men blir att jag skippar det pga detta tråkiga regnet.

2010-08-05 ? 23:45:30

NOW

2010-08-05 ? 13:15:29

FACELOOK

2010-08-05 ? 03:14:54

2010-08-04 ? 22:03:04

"hello brothers"

En bild från öland i början av sommaren. Nu är det slutet av sommaren, herregud tiden går så jävla fort. Jacquline stog nyss och dansa och jag filmade, kuligheter. Och jag fick reda på att Breaking dawn part 1 kommer ha premiär i november 2011 och del 2 i november 2012. Då kommer jag vara 18 år, omg. Tiden går verkligen snabbt. Men det kommer nog inte kännas så ända tills man är 18 och tänker tillbaka som är om ca två år. Nenu ska vi poppa popcorn och kolla på skräckfilm. WOHOO

2010-08-04 ? 05:05:35

moon in the sky


Sitter och kolla på One tree hill, jacquline ligger bredvid mig och sover. Hon kom förut vid nio tiden, vi har inte gjort något speciellt bara kollat på film och lyssnat på musik typ. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra riktigt men något kul blir det vell. Om jag ska komma upp tidigt imorgon så måste jag sova nu, eller om 20 minuter blir det nog för jag måste kolla klart på avsnittet.                                                                                                                                                        Godnatt ♥

2010-08-03 ? 18:52:12

love the way you lie

2010-08-02 ? 16:18:38

RESULTS

Okej, filmen var inte så rolig egentligen. Tyckte att det var kul ibland men sedan tyckte jag att det blev för överdrivet, man vet lixom att något "roligt" kommer att hända innan det händer. Men det är ändå en film som man kan se om man har väldigt tråkigt, och om man är ett twilight fan blir det ju ett måste. Sista sekundrarna var ändå bäst. Ett sak som jag inte gillar är att han som spelar Edward är han som spelar Liam i 90210 och varje gång jag kollar på honom där kommer jag tänka på "Edward". Haha en rolig sak med filmen är att man såg "edwards" rumpa, det som var roligt med det var att jag har fått en bild av en grå/vit och inte så fin rumpa när jag har sett Edward i riktiga twilight. Så det var ju lite kul.

2010-08-01 ? 23:49:56

"YOU AND I.. WE HAVE SOMETHING"

2010-08-01 ? 19:59:05

Vampires suck

 

Detta är en film som alla måste se. Tycker den verkar vara lite rolig, speciellt om man har kollat på filmerna för då fattar man ju det roliga med filmen annars skulle det nog inte vara lika kul. Hembakad pizza står i ugnen, när den är klar ska jag börja kolla.

2010-08-01 ? 14:20:41

thumbs up to...

Need you

We will be alright

Akidagian

Superbad

After midnight

 

I love them all.

2010-08-01 ? 02:05:03

bath

Bad och film : skönt.